Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Made-in-China.com je kreirao i razvio Focus Technology Co, Ltd.

Focus Technology je pionir i lider u oblasti elektronskog poslovanja u Kini.

Osnovan je 1996. godine, sa misijom da klijentima omogući da smanje troškove i povećaju prodaju i profit uz efikasna rešenja zasnovana na internetu.

Kontinuiranim i eksplozivnim rastom kineskog izvoza, trgovine i broja korisnika interneta, Focus Technology je lansirao svoju platformu za internet trgovinu, Made-in-China.com.
Made-in-China.com pruža najpotpunije, tačne i najnovije informacije o kineskim proizvodima i kineskim dobavljačima dostupnim bilo gde na vebu.
Danas je Made-in-China.com jedan od vodećih svetskih B2B portala, specijalizovan za ostavrivanje veza između svetskih kupaca i kvalitetnih kineskih dobavljača.

1998. godine rođena je Made-in-China.com.

made in china logo
U narednih 10 godina, nastupila je decenija promena u Kineskoj globalnoj trgovini:
Pristupanje Kine STO(Svetskoj trgovinskoj organizaciji) dovelo je do najbržeg i najboljeg perioda razvoja u istoriji spoljne trgovine.
Ali istovremeno sajt je izdržao niz teških testova: spoljnotrgovinski zastoj, usporavanje svetske ekonomije, pogoršanje i širenje finansijske krize u Sjedinjenim Državama,
usporavanje domaće ekonomije, pad stopa investicija u većini industrija i međunarodni trgovinski protekcionizam.

Kineska mala i srednja preduzeća i Made-in-China.com delili su zajedničko iskustvo i imali su istu misiju:
„da promovišu proizvode proizvedene u Kini, opslužuju mala i srednja preduzeća i promovišu globalnu trgovinu."

Kako se koristi made-in-china.com pogledajte na:
https://www.made-in-china.com/help/how-to-source-products-on-made-in-china-com.html

Made-in-China.com konstantno radi na tri osnovne stvari:

1 Povezivanje

Koristeći slogan "Tamo gde je kupac, tamo je i prodavac."
Kroz SEO sajta, promociju na globalnim sajmovima, internet udruživanjem i ostalim vidovima reklame na svim kanalima i modelima komunikacija, inostrani kupci mogu uspostaviti veze sa kineskim dobavljačima u svim vrstama okruženja.
Istovremeno, sajt je preveden na 11 jezika, i daje podršku velikom broju zemalja uključujući SAD, Britaniju, Španiju, Portugal, Francusku i Rusiju, kako bi se smanjile jezičke barijere.

2 Poverenje

Kako za kupce tako i za prodavce poverenje je osnova svega.
Od 2007. godine Made-in-China.com je sa SGS Grupom potpisao strateški sporazum o saradnji radi pokretanja „Revidiranih dobavljača“, tako da inostrani kupci mogu videti stvarnu sveobuhvatnu snagu kineskih dobavljača i uspostaviti osećaj poverenja između kupaca i prodavca.

3 Promovisanje prodaje

(1) Pomaže proizvođačima da poboljšaju svoje mogućnosti u međunarodnoj trgovini i bolje iskoriste trgovinske mogućnosti.

(2) Pomaže pri izvozu putem profesionalnih prilagođenih usluga i time smanjuje troškove izvoza proizvođačima

(3) Pomaže proizvođačima u postizanju transformacije i nadogradnje firme kako bi postala globalno prepoznatljiva

(4) Pomaže u poboljšavanju efikasnost kupovine i pozitivnom iskustvu kupca

Kada kupci imaju hitne potrebe za kupovinom, zahtev za ponudu može se objaviti na Made-in-China.com i dobićete cene od mnogih dobavljača u najkraćem roku.

U 2016. godini zvanično je osnovana američka kompanija inQbrands koja je integrisala lokalne visokokvalitetne resurse u SAD, locirala kineska preduzeća u SAD-u, pružila lokalizovane usluge marketinga i usluge servisa nakon prodaje u SAD-u i susednim zemljama i time podigla nivo usluga kupovine.

U 2017. godini Made-in-China.com lansirala je 360 panoramsku tehnologiju koja može savršeno prelaziti između dvodimenzionalnih i 3D efekata i u potpunosti predstaviti kancelarije i pogone fabrika koje kupci mogu videti na računaru ili mobilnim telefonima.
Video internet inspekcija fabrike se može realizovati, a efikasnost rada može se značajno poboljšati.

U 2019. godini Made-in-China.com pokrenuo je personalizovane usluge preporuka, zasnovane prema istorijskim podacima o ponašanju kupaca i daju prednost mišljenja starijih kupaca o proizvodu i prodavcu.

(5) Smanjenje rizika prilikom transakcije

Kako bi umanjili zabrinutosti kupaca i prodavaca u trgovinu, Made-in-China.com pokrenuo STS uslugu, uplata kupca će se preneti na virtualni račun Made-in-China.com, a sajt će dobavljačima platiti u skladu sa vremenom i načinom plaćanja koji su dogovoreni između dve strane, osiguravajući tako prava i interese kupaca i prodavca kao i sigurnost plaćanja.

Od osnivanja kompanija Made-in-China.com je ne samo pomogla mnogim malim i srednjim preduzećima da spoljnu trgovinu započnu od nule, već je bila svedokom unapređenja proizvoda i industrijske transformacije bezbrojnih preduzeća.

Pogledajte video o sajtu