Postavke kolačića
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Šta su kolačići?
Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web lokacija čuva na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite lokaciju.
To omogućava web lokaciji da upamti vaše akcije i postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza) tokom određenog vremena, tako da ne morate stalno da ih unosite svaki put kada se vratite na već posećenu web lokaciju.
Kolačići mogu čuvati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti sačuvane jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računaru. Aktivnosti čuvanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promeniti postavke internet pregledača(Browsera) tako da sami odaberete hoćete li odobriti čuvanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internet pregledača obrišete sačuvane kolačiće i slicno.

Koji kolačići se postavljaju posećivanjem naše web stranice?
Postoji nekoliko servisa koji korisniku čuvaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići koriste se za normalno funkcioniranje odredenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.
Mi koristimo Google Analitiku samo za svrhu praćenja posećenosti web sajta interno i ne delimo podatke sa trećim licima i servisima. U svrhe marketinga koristimo cookije oglašivačkih mreža poput Google AdSensea, Facebooka.

Kolačići i Google Analytics
Ova stranica koristi i Google Analytics, uslugu za internetsku analizu kompanije Google Inc. ("Google").
Uvoz iz Kine koristi podatke usluge Google Analytics da bi unapredio web sajt za posetioce.
Ovi podaci smanjuju vremena učitavanja i čine sadržaj koji se izrađuje zanimljivijim za posetioce.
Google Analytics sakuplja sledeće podatke: pregledač, vrsta uređaja, model uređaja, lokacija, država, grad, dobavljač usluge, rezolucija ekrana, vreme zadržavanja, jezik, operativni sistem, posećeni delovi web sajta.
IP adrese su unapred anonimizirane i ne može se prilikom sakupljanja podataka izvući zaključak o osobi na koju se odnose. Podaci koje izradi Google Analytics kolačić vezani za Vašu upotrebu ovog web sajta se obično prenose na servere kompanije Google van Evrope (npr. u Sjedinjenim Američkim Državama) i tamo čuvaju.
Google će koristiti te podatke za procenu Vaše upotrebe web sajta, za izradu izveštaja vezanih za aktivnosti na web sajtu koji su namenjeni operateru stranice i da omogući dodatne usluge vezane za upotrebu interneta i web sajta.
Google takođe može preneti te podatke drugim stranama ako to dopušta zakon ili ako druge strane obrađuju te podatke u ime kompanije Google.
Za više informacija o tome kako onemogućiti da Google Analytics dobije Vaše podatke posetite https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ .
Možete sprečiti instaliranje kolačića pomoću odgovarajuće postavke u Vašem pregledaču; međutim, dužni smo da Vam ukažemo na to da Vam u tom slučaju sve funkcije ovog web sajta neće u potpunosti biti na raspolaganju. Kolačići se čuvaju na Vašem uređaju u trajanju od 30 dana, osim ako to onemogućite.

Kolačići društvenih web mreža
Priključci društvene mreže Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304 USA su ugrađeni u naš web sajt.
Možete prepoznati Facebook priključke po Facebook znaku (belo slovo "f" na plavoj pozadini). Pregled Facebook priključaka možete naći ovde: https://developers.facebook.com/docs/plugins .
Ako posetite naš web sajt, putem priključka će se uspostaviti direktna veza između Vašeg pregledača i Facebook servera. Na taj način će Facebook dobiti podatke o tome da ste posetili naš web-sajt sa Vašom IP adresom. Ako kliknete na Facebook dugme "Like" dok ste prijavljeni na Vaš Facebook račun, možete povezati sadržaje našeg web-sajta sa Vašim Facebook profilom. Tako Facebook može povezati Vašu posetu našem web-sajtu sa Vašim korisničkim računom. Iskoristili bismo priliku da ovde ukažemo na to da ne primamo nikakve informacije o sadržaju poslanih podataka ili o njihovom korišćenju od strane društvene mreže Facebook.
Dodatne informacije vezane za ovo mogu se naći u Odredbi o zaštiti ličnih podataka Facebooka na http://de-de.facebook.com/policy.php
Implikacije privatnosti variraće i zavisi će o postavkama privatnosti koje ste odabrali na ovoj mreži.

Korišćenje YouTube dodataka
YouTube videi i priključci su takođe integrisani u naš web sajt.
Ako pokrenete video ili kliknete na dugme YouTube, kolačići se čuvaju na Vašem računaru i sledeći podaci se prenose kompaniji Google, Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA kao i YouTube operateru: IP adresa i ID kolačića, tačna adresa dela kojem se pristupa na našem web sajtu, postavka jezika pregledača, sistemski datum i vreme pristupa i identifikator Vašeg pregledača. Podaci se prenose bez obzira na to da li ste registrovani i prijavljeni na Google.
Ako ste prijavljeni, ti podaci se direktno dodeljuju Vašem računu.
Ako ne želite da se isti dodele vašem profilu, morate se odjaviti pre aktiviranja dugmeta.
YouTube ili Google, Inc. čuva te podatke u vidu korisničkih profila i koristi ih za reklamiranje, proučavanje tržišta i/ili dizajniranje svojih stranica shodno potrebama.
Takva procena se naročito vrši (čak i za korisnike koji nisu prijavljeni) da bi se pružilo reklamiranje zasnovano na potrebama i da se obaveste drugi korisnici o Vašim aktivnostima na našem web sajtu. Imate pravo da izrazite protivljenje prema izradi tih korisničkih profila, pri čemu se morate obratiti kompaniji Google Inc. kao operateru servisa YouTube kako biste ga iskoristili.
Možete saznati dodatne informacije o razlogu i obimu sakupljanja podataka i njihovoj obradi od strane kompanije Google, Inc. na www.google.at/intl/de/policies/privacy/.
Ne obrađujemo lične podatke koje sakupljamo.

Kineski video linkovi
Naš web sajt može sadržavati linkove za druge web sajtove ili dopuštati drugima da Vam šalju takve linkove.
Link za drugi web sajt ne znači da ga mi podržavamo ili da smo povezani s njim.
Nemamo kontrolu nad drugim web sajtovima.
Takvim web sajtovima trećih strana i njihovoim sadržaju pristupate na vlastitu odgovornost.
Uvek biste trebali pročitati odredbu o zaštiti ličnih podataka drugog web sajta pre davanja bilo kakvih podataka tom web sajtu.

Kako upravljati kolačićima
Ukoliko želite da onemogućite ili da obrišete kolačiće na ovom i ostalim sajtovima, najefikasniji način da to uradite je da onemogućite kolačiće u vašem pretraživaču. Predlažemo da konsultujete odeljak „Pomoć“ u vašem pretraživaču ili da pogledate stranicu “O kolačićima” koja sadrži smernice za sve moderne pretraživače.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje kolačića za različite servise. Više informacija možete saznati na sledećim linkovima:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Blog, vesti i zanimljivosti iz Kine

linija

Blog

ponedeljak, 18 januar 2021 08:52

25. novembra 2020. godine. Kancelarija državnog saveta Kine je objavila svoj zvanični raspored praznika za 2021. Tradicionalno, raspored praznika sadrži dva glavna praznika: Prolećni festival...

Blog

nedelja, 27 decembar 2020 11:53

Kompanije koje učestvuju u trgovini na globalnom nivou koriste dva osnovna oblika transporta: brodski i avio transport. Cena transporta je veoma važna jer troškovi slanja utiču na krajnju cenu...

Blog

ponedeljak, 12 oktobar 2020 14:51

Ministarstvo trgovine Kine održalo je redovnu konferenciju za štampu 10. septembra. Portparol Ministarstva Gao Feng predstavio je informacije o održavanju predstojećeg 128. po redu Kantonalnog...

Blog

sreda, 07 oktobar 2020 09:44

U vreme korone verovatno ste čuli da je najveći porast prihoda imao Amazon i trgovina preko Amazona. Najkraći opis poslovanja bio bi - napravite jeftin proizvod u Kini i prodajte ga u Americi, na...

Vesti iz arhive

sreda, 18 novembar 2020 14:04

PODGORICA – Narodna republika Kina doniraće Crnoj Gori preko sedam miliona eura za dugo najavljivanu rekonstrukciju mosta na Đurđevića Tari, koji je jedna od najznačajnijih turističkih atrakcija u...

Vesti iz arhive

utorak, 13 oktobar 2020 09:31

Kina je u ponedeljak obećala da će produbiti saradnju od obostrane koristi i stratešku koordinaciju sa Srbijom i udružiti se sa tom evropskom zemljom radi unapređenja bilateralnih odnosa. Jang...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:52

Nj.E. Ambasadoru NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin i svim našim kineskim prijateljima, želim ovom prilikom da čestitam 1. oktobar, Dan državnosti NR Kine. Nije moguće govoriti o odnosima Crne Gore i NR...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:34

Nakon višemjesečne stanke izazvane pandemijom koronavirusa nastavlja se međunarodna suradnja Grada Opatije i NR Kine. Jučer je gradonačelnik Ivo Dujmić u posjet primio gospodina Liu Zhena,...