Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Promovišite svoje poslovanje u Kini

Naša osnovna aktivnost je pronalaženje i slanje robe iz Kine, ali nudimo i prezentaciju vaših ideja i proizvoda u Kini.

Gospodin Glusac je magistrirao ekonomiju sa temom magistarske teze Kako lobirati u PR Kini. U ovom trenutku naši najprodavaniji proizvodi u Kini su crna i bela vina poreklom iz Hrvatske. Na posebnoj svečanosti u ambasadi Hrvatske u Kini potpisan je protokol o saradnji i distribuciji hrvatskih vina u Kini (provincija Hebei). Njegova ekselencija, hrvatski ambasador u Kini g. Dario Mihelin prisustvovao je činu potpisivanja ugovora.

Izvoz vina u Kinu

Prodaja hrvatskih vida u Kini

Posećujemo sajmove i na više načina promovišemo vaše proizvode

Zavisi od vaših želja, potreba, mogućnosti i veličine ulaganja promovišemo Vaše proizvode u maloprodaji, na sajmovima, u vidu televizijskog i radio oglašavanja, prodaje i reklamiranja na internetu itd. Sajam je odlična prilika da kompanija i njen proizvod odmah postanu vidljivi na određenom tržištu.

Pogledajte nas na nekoliko izložbi vina u Hubeiju.

 Gabriel Groupa na sajmu vina Gabriel Groupa na izložbi vina

Gabriel Groupa - Sajmu vina u Kini Gabriel Groupa na prodaja vina u Kini

Hrvatska vina na sajmu vina u Kini Hrvatsko vino u Kini

 

Pripremamo Vaš proizvod za Kinesko tržište

Da biste uspeli u prodaji proizvoda u Kini, moraćete da prilagodite svoje proizvode novom tržištu. Spremni smo da vam pomognemo da prevedete i pripremite svoje proizvode za kinesko tržište kao što smo radili za vina koja možete videti na primeru dole.

Wine ready for China Market

Mi vodimo računa o celokupnom procesu pripreme i prodaje Vaših proizvoda u Kini.

Od istraživanja tržišta, preko pronalaženja i procene potencijalnih kupaca, učešće na sajmovima, ugovor sa kupcima, do uvoza i distribucije.

Ako i Vi imate proizvod koji je unikatan, koji proizvodite u velikim količinama, ali zaista velikim, ili koji je po ceni dovoljno jeftin da može parirati Kineskim cenama pišite nam ako želite da pokušate prodaju na Kineskom tržištu.

Prezentaciju vina koja prodajemo u Kini možete pogledati na našem sajtu koji je na kineskom jeziku https://gzgabriel.com/cn-home

TAGOVI