Solarna energija

solarna energija, led lampeKina je najveći svetski proizvođač solarnih panela od 2008. godine. Od 2013. Kina je vodeći svetski proizvođač solarnih fotonaponskih panela (PV).

Pored solarne energije, sve veća potražnja za LED rasvetom u Kini podstiče tržište LED rasvete. Kineski LED proizvođači uglavnom se fokusiraju na istraživanje i razvoj LED svetla, smanjenje troškova, energetsku efikasnost i očuvanje životne sredine. U Kini je potražnja za LED proizvodima veoma velika.

Mnogi kineski proizvođači LED svetla povećavaju svoje proizvodne kapacitete jer dobijaju optimalnu subvenciju od centralnih i lokalnih vlada.

Solarno i energetski efikasno LED osvetljenje je efikasan dodatak postojećim sistemima povezanim sa uličnim mrežama i saobraćajnicama.

Možemo vam pomoći i pronaći proizvode u kategorijama solarne ulične rasvete, solarne baštenske lampe, monokristalnom silicijumu i solarnim polokristalnim silicijumskim solarnim pločama, sistemima za proizvodnju električne energije za kućnu upotrebu, prenosnom solarnom sistemu i drugim proizvodima za uličnu i kućnu rasvetu itd.Sortiraj po

Savitljivi solarni paneli


Savitljivi solarni paneli pogodni za svaku podlogu

Solarna ulična rasveta


Osvetlite svoju baštu, dvoriše, ulicu!

Solarni paneli


Solarni paneli prema vašim potrebama i željama!

Solarni ranac


Solarni ranac i solarna torbaPredstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.