Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Interaktivni pod

Interaktivni pod
Učinite zanimljivim podove svog lokala, kafića, diskoteke.
Kupovina proizvoda

Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.
Interaktivni pod
Interaktivni pod igra pod vama
Interaktivni pod livada
Interaktivni pod u jezeru među ribama
Opis proizvoda

Veliki izbor podova prema dizajnu i motivima(morski, cvetni, disco...)
Dostupno u raznim bojama i veličinama. Moguća izrada prema zahtevu kupca, kao i brendiranje proizvoda.
Na jedinstven način možete kreirati i slati moćne poruke putem reklamiranja, ponovne primene brenda i uspostavljanja korporativnog identiteta.
Zamislite na trenutak, ako hoćete, ući u riblji restoran, preko bazena napunjenog svetlucavom vodom, zlatnim ribicama koje plivaju kroz vodu i iznad logotipa restorana. Zatim, dok hodate videćete talase u vodi, čujete zvuke vaših koraka i ugledate ribu koja odskače od vaših nogu. Ovo je sve moguće istovremeno sa Interaktivnim medijskim sistemom.
Slično tome, ako ovaj sistem postavite u korporativnu funkciju, gosti mogu da pređu preko bazena i korporativnog logotipa na početku događaja.
Svaki efekat je u potpunosti podesiv; možete lako umetati svoje pozadine, logotipe, video snimke, zvukove, podešavanja itd. koristeći ugrađene konfiguracione dijaloge koji su izuzetno jednostavni za upotrebu. To vam omogućava da stvorite neograničen broj jedinstvenih efekata kao i da imate neograničen broj različitih oglašavača na jednom spratu. Takođe možemo da dizajniramo vaše programe, mogućnosti su beskrajne.

Primena:
- Tržni centri
- Trgovine
- Zabave
- Izložbe i sajmovi
- Korporativna dešavanja
- Diskoteke / Noćni klubovi
- Dečija zabava
- Seminari
- Ceremonije nagradne igre
- Predstavljanje proizvoda
- Oglašavanje

Video