Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Sat koji radi na vodu

Sat na vodu
Sat na vodu
Sat na vodu
Sat koji radi na vodu umesto baterije
boje satova na vodu
Inovativan, praktičan i isplativ ekološki proizvod. Sat na vodu!

200-41_stars.gif
Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.

Preloader

Iz imena možete videti karakteristike ovog proizvoda. Ne trebaju mu baterije. Može se koristiti 30-45 dana sa jednom vodom.
Ovo je nov ekološki gadget za zaštitu životne sredine, sat koji za napajanje koristi vodu, potrebno je samo dodati malu količinu vode u vodenu kanister da bi sat normalno radio.
Nisu potrebne klasične baterije.
Razlika između ovog sata i običnih satova ta što ne koristi baterije, već vodu, ekološki je prihvatljiv materijal koji neće uticati na životnu sredinu.
Ovoj časovnik na vodu možete da ga odnesete bilo gde, bez brige da li postoji izvor napajanja, ako imate vodu ili limunov sok moguće koristiti kao izvor napajanja.
Danas većina nas koristi mobilne telefone kao budilnike a poznata je šteta od zračenja telefona. Ovaj sat nema čak ni zvuka otkucaja tradicionalnih budilica.
Mogućnost brendiranja proizvoda i postavljanja Vašeg loga. Izrada u više boja

Kupovina

Link za kupovinu na komad nalazi se na našoj ebay stranici:
Nema u prodaji na malo
Kupovina na veliko:
Postavi pitanje

Video


Predstavljamo proizvode

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.