Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Mašina za pelet

Linija za proizvodnju peleta
Kompletna linija za poroizvodnju peleta.
Kupovina proizvoda

Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.
Linija za proizvodnju peleta
Mašina za pelet protok materijala
od sirovine do peleta
mašina za pelet i sito za pelet
Opis proizvoda

Linija za proizvodnju peleta se sastoji od više delova prikazanih na slici broj 1.
Osnovu čine drobilica, sušilica, mašina za proizvodnju peleta i pakerica.
U ponudi imamo linije kapacite od 100kg/h do 5t/h.
Trofazni i/ili diesel motor.

Osnove proizvodnje peleta

Pelet se može proizvoditi od različitih ulaznih organskih materijala(drvo, slama, trska...). Na ulazu u liniju ovaj materijal se ubacuje i sjedinjuje u čvrst pelet kao gotov proizvod.
U sklopu linije postoje 4 glavna dela: Drobilica koja služi za potrebe usitnjavanja ulaznog materijala. U zavisnosti od vrste ulaznog materijala kupuje se kompletna linija.
Drugi deo linije je sušilica. Sadržaj vlage ulaznog materijala (piljevina) treba kontrolisati radi dobijanja željenog proizvoda. U slučaju da je ulazni materijal previše suv dešavaće se da iz mašine ne izlaze peleti nego prah pa se on mora ponovo ubaciti i mašinu. Ako je ulazni materijal previše vlažan, pelet će biti lošijeg kvaliteta.
Treći deo je mašina za proizvodnju peleta sa noževima koji sabijaju ulaznu materiju u pelete željene velićine kao gotov proizvod.
Četvrti deo linije za pelet je pakerica za pakovanje peleta u vreće. Postoje linije za pelet raznih kapaciteta od 100kg/h do velikih industrijskih 20t/h. Ako ste zainteresovani za kupovinu mašine za pelet iz Kine napišete nam koja je vaša ulazna sirovina i kog kapaciteta liniju želite.
Rad linije za pelet možete videti dole u video prilogu.
Video