Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Gde se prave bitcoin mašine?


Inspekcije fabrike za proizvodnju i reparaciju bitcoin mašina

Za potrebe klijenta iz Srbije, obišli smo radionicu iz Shenzhena sa kojom imamo dugotrajnu saradnju u nabavci polovnih antminer -a i polovnih ASIC mašina.
U okviru radionice postoji i odeljenje gde kupci odnosno agenti sami mogu proveriti ispravnost robe pre kupovine, te smo zbog toga posetili ovu radnju.
Pošto smo stalni kupci njihovih ASIC mašina dozvolili su nam da fotografišemo i snimimo delove fabrike te da vam ih pokažemo. Želimo da vam prikažemo kako iznutra izgleda fabrika u kojoj se repariraju stare mašine za rudarenje bitkoin -a, ethereum -a i ostalih virtualnih valuta.

Dozvoljeno nam je bilo da snimimo delove radionice gde se repariraju stare mašine i deo magacina gde su novi ANTMINERI spremni za slanje.

Kriptovalute je moguće rudariti uz pomoć specijalizovane opreme koja nije jeftina a u poslednje vreme ju je vrlo teško i naći zbog velike potražnje. Pošto smo u Kini, u mogućnosti smo da vam ponudimo nove ANT i AVALON minere sa garancijom proizvođača. ali i polovne reparirane razne modele različitih proizvođača iz Kine uz inspekcijski nadzor i odabir repariranih mašina.

Pišite nam ako ste zainteresovani za nabavku novih ili polovnih mašina za rudarenje. Verujemo da vam možemo pomoći.

 

Josip u radionici za pravljenje bitcoin mašina

Detaljnije pogledajte na stranici proizvoda antmineri

Ako se bavite rudarenjem ili želite da se time bavite verovatno ste upoznati sa potrebnom opremom, bilo da su u pitanju grafičke karte, napajanja ili rigovi.

Svi smo imali prilike da vidimo kako te stvari izgledaju.

Međutim, ovom priliko mi želimo da vam pokažemo nešto drugo, želimo da vam pokažemo sliku i video "sa izvora", mesto i postrojenje gde se oni prave i repariraju.

Preko puta fabrike za proizvodnju novih antminera(Shenzhen Century Cloud Core Technology Co.,Ltd.) se nalazi velika radionica za popravku i repariranje starih mašina koju smo posetili.

Slikano ispred ulaza u Shenzhen Century Cloud Core Technology Co.Ltd. fabriku za proizvodnju novih antminera. Ulazak u fabriku je zabranjen.

Josip ispred fabrike koja proizvodi antminere

Radionica za popravku minera.

Kada uđete svuda oko vas su ovakve i slične gomile. Inače na slikama se ne vidi koliko je ovo ustvari velika radionica. Ovde su prikazane slike i video iz samo jedne prostorije. VIše možete pogledati na našem youtube kanalu.

Napajanja mašina za rudarenje bitcoina

antmineri na paleti

Antmineri spremni za slanje.

antmineri spremni za slanje

Ovde vam prikazujemo samo jedan video iz dela fabrike za popravku i reparaciju starih mašina za rudarenje.
Više video snimaka iz fabrike možete pogledati na našem youtube kanalu Plejlista Inspekcija fabrika u Kini.

TAGOVI