Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

132. Kantonski sajam


Kantonski sajam - Kineski sajam uvoza i izvoza je jedan od najvećih trgovinskih događaja u međunarodnom trgovačkom kalendaru.

132. Kantonski sajam otvara se za virtuelne posetioce 15. oktobra.

U pitanju je platforma za one koji žele da nabavljaju proizvode iz Kine ili uvoznike koji žele da vide najnovije što Kina može da ponudi. Ovo je prilika da upoznate nove trendove za određene vrste proizvoda, tražite ideje za svoje poslovanje, izgradite dugoročne poslovne odnose sa velikim kineskim dobavljačima i dobijte njihove kontakt informacije.

Na sajmu se predstavljaju proizvodi kao što su elektronika i električni aparati za domaćinstvo, oprema za osvetljenje, vozila i rezervni delovi, mašine, hardver i alati, itd.

132. kantonski sajamOve godine u 16 kategorija i 50 izložbenih sekcija nacionalnog paviljona prikazuje se više od 2,4 miliona proizvoda koji pokrivaju skoro sve vrste kineskih izvoznih proizvoda. Međunarodni paviljon prikazuje 6 tema raspoređenih u 50 celina.

U poređenju sa prethodnim sajmovima, ovaj sajam karakteriše veći obim izložbe, duže vreme usluge i potpunije onlajn funkcije, predstavljajući kupcima širom sveta platformu za trgovinu u svim vremenskim zonama.

Veći izložbeni obim

132. Kantonski sajam proširio je obim izlagača kako bi omogućio veći izbor za globalne kupce i privukao 10.000 novih izlagača u odnosu na prvobitnih 25.000 izlagača.

Kompanije koje izlažu na sajmu iz različitih industrija predstavljaju sve najbolje od kineske proizvodnje što je trenutno dostupno na internetu.

Isto tako 132. Kantonski sajam nastaviće da uspostavlja zonu prekogranične elektronske trgovine i stvara sinergiju sa platformama za e-trgovinu.  U tom smislu sajam nastavlja promociju prekogranične e-trgovine i 5 prekograničnih platformi za e-trgovinu pridružiće se aktivnostima Kantonskog sajma.

Kineski uvozni i izvozni kompleks, koji se takođe naziva Međunarodni kongresni i izložbeni centar Guangdžou (skraćeno kompleks Kantonskog sajma), najveći modernizovani izložbeni centar u Aziji, nalazi se na ostrvu Padžou, Guangdžou, Kina.

Predstavlja savršeni spoj ljudskog dostignuća, zaštite ekologije i visoke tehnologije. Kompleks pokriva ukupnu građevinsku površinu od 1.100.000m2 sa zatvorenom izložbenom površinom od 338.000m2 i otvorenom izložbenom površinom od 43.600m2.

Zona A ima zatvorenu izložbenu površinu od 130.000m2 i spoljnu izložbenu površinu od 30.000m2. Zona B ima zatvorenu izložbenu površinu od 128.000m2 i spoljnu izložbenu površinu od 13.600m2, a Zona C ima zatvorenu izložbenu površinu od 80.000m2.

Duže vreme servisiranja

Počevši od 132. Kantonskog sajma, njegova web stranica će pružati usluge pola godine.

U periodu od 15. do 24. oktobra, izlagači i kupci mogu da se uključe online na zvaničnom sajtu. Od 24. oktobra do 15. marta 2023. osim striminga uživo i zakazivanja termina, sve ostale funkcije će ostati dostupne. Kupcima će biti jednostavno da pronađu proizvode, sretnu se sa izlagačima i iskoriste više mogućnosti novih tehnologija.

Kompletnije onlajn funkcije

Zvanični sajt je dodatno optimizovan za 132. izdanje sajma. Funkcija pretrage je optimizovana i kupci mogu da filtriraju izlagače prema njihovim izvoznim tržištima.

Brojne nove funkcije su razvijene u trenutnoj komunikaciji kako bi se omogućilo pogodnije umrežavanje i efikasnije trgovačko povezivanje.

Za više informacija informišite se na zvaničnoj stranici sajma: https:/ /www.cantonfair.org.cn/en-US

Službena web stranica 132. Kantonskog sajma je već sada otvorena.

TAGOVI