Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

International Trade Mart District 3 sadrži građevine koje pokrivaju 460,000m2 sa preko 6,000 štandova od kojih svaki od prvog do trećeg sprata zauzima 14m2 i više od 600 štandova od 80-100m2na četvrtom i petom spratu. Proizvođački outlet centar se nalazi na četvrtom spratu. Industrijske oblasti koje su zastupljene su: sportski proizvodi, kozmetika, naočare, cipzari, dugmad, odeća i obuća itd.

Market je opremljenklima uređajima, broadband sistemom, Web TV, data centar protiv požarnim i sigurnosnim sistemom za nadzor na daljinu. Postoje automobilski prilazi svim spratovima i parking mesta su od podruma do krova centra

Sve proizvode koje se nalaze u ovom marketu možete pronaći u meniju YIWU market -> ITMart District 3

Pogledajte kako izgleda mapa marketa.

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.