Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Kada smo prvi put pre par godina hteli da uvezemo robu iz Kine pretražujući internet nismo mogli naći ništa o tome. Iz tog razloga nastao je sajt Uvoz iz Kine. Na ovaj način hteli smo da prikažemo da to nije neki bauk, i da se toga ne smete plašiti. Zatim smo želeli da ukažemo na veličinu Kineske privrede i jeftinoću proizvoda. Sajt nije zvanično glasilo vlade ili neke organizacije i podaci na njemu su proizvod ličnog iskustva i danonoćnog pretraživanja interneta na više jezika. Zbog toga se ograđujemo od eventualnih netačnih informacija.

Sajt se bavi prezentacijom Kineske privrede, ali imamo i kontakte sa firmama iz Kine koje bi da ostvare saradnju na ovim prostorima. Proizvode koje vidite na sajtu su proizvodi firmi koje traže saradnike na ovim prostorima ali i proizvodi koje nude naši kooperanti.

Ukoliko želite da uvezete robu iz Kine slobodno nas kontaktirajte. Danas je naš sajt postao jedinstveni portal na kom možete poručiti robu iz Kine na jednom mestu a Vaš zahtev će istovremeno biti prosleđen svim našim partnerskim firmama koje vrše usluge pronalaženja i slanja robe iz Kine.

Male prezentacije ovih firmi možete videti na linku Mreža poverenja u glavnom meniju. Broj novih firmi i proizvoda neprestano raste.

Ako Vam je potrebna pomoć ili savet prilikom uvoza slobodno nas kontaktirajte, verovatno Vam možemo pomoći.

Imamo saradnju sa više firmi koje su u Kini a čiji su vlasnici sa naših prostora. Sve one se bave poslovima pronalaženja robe, kontrole kvaliteta robe i kontrole dobavljača. Ako želite da umesto Vas pronađemo neku robu, ako želite da se umesto Vas dogovaramo oko cene robe(cenjkamo) na kineskom jeziku, ako želite da ste sigurni u svoju kupovinu pozovite nas.

Pišite nam ako i Vi želite da predstavite svoju firmu na našem sajtu.

Za više informacija obratite se na:

Email: manager[@]uvozizkine.com


 

Uvoz iz Kine - press clipping

  • Gostovanje na Radiju 3 u emisiji Pogled ka Aziji - 18/04/2012

  • Interviju za sarajevski magazin "Start" - 17/06/2012

 

  • Gostovanje na Kineskom radio internacionalu za srpsko govorno područije u emisiji Privredni kompas - 31/10/2012

Platforme za saradnju sve brojnije

Podaci o saradnji nalaze se u „Kineskom kutku" Privredne komore Beograda

Privredna komora Beograda, koja je u ponedeljak, u saradnji sa Srpskom asocijacijom malih i srednjih preduzeća, u glavnom gradu Srbije okupila predstavnike 46 kompanija sa Tajvana, na svom internet portalu od nedavno ima i "Kineski kutak" ili "Kineski ćošak".

Ova mala internetska platforma pruža osnovne informacije o mogućnostima poslovanja sa NR Kinom.

Uspostavljena je u cilju što boljeg predstavljanja privrede Srbije, njenih investicionih potencijala, kao i prevazilaženje barijera u poslovanju, a za potrebe srpskih i kineskih privrednika.

"Kineski ćošak" spreman je, piše dalje u misiji ove stranice, da preuzme ulogu mosta između ove dve zemlje i nastojaće da podstakne kontakte među kineskim i srpskim privrednicima, kao i da unapredi poslovnu saradnju i otkrije nove poslovne prilike.

Krajnji cilj je izgradnja poslovne platforme za saradnju kineskih i srpskih privrednika uz potpunu podršku u realizaciji ove saradnje.

Aktivnosti "Kineskog ćoška" su pružanje informacija vezanih za investicije i lokalne prilike, pomoć u razumevanju zakonske regulative, carinskih propisa i bankarskog sistema, konsultacije o ulaganjima u Kini i Srbiji, upoznavanje sa prednostima ulaganja u obe zemlje, istraživanje tržišta, asistencija u slanju pozivnih pisama, pomoć pri registraciji privrednih društava i pomoć upronalaženju poslovnih mogućnosti, kao i okupljanje srpskih privrednika koji već posluju sa NR Kinom radi razmene iskustava i podrške.

Kupovina iz Kine – najaktivnija internetska platforma

Dva sajta u Srbiji poklanjaju naročitu pažnju poslovanju malih i srednjih preduzeća, ali i pojedinaca, sa Narodnom Republikom Kinom. Reč je o poslovnim internetskim platformama www.uvozizkine.com i www.kupovinaizkine.com.

Dve srodne platforme, uređuje i vodi preduzetnik Miroslav Mihić, koji je na ideju da pokrene sajtove, specijalizovane za saradnju s privredom Kine došao upravo zbog napora koje je morao da uloži, započinjući poslove uvoza.

Na ovim sajtovima moguće je pronaći carinske propise, objašnjenja o cenovnoj politici kineskih firmi, robnu ponudu, ponudu usluga iz Kine, detaljne podatke o proizvodima i kompanijama, podatke o ambasadama Kine u Srbiji i drugim republikama bivše Jugoslavije, opšte podatke o Kini, kursnu listu juana u odnosu na srpsku i druge valute u regionu i ostale, u drugim medijima nedostupne podatke.

Sajt www.kupovinaizkine.com, za razliku od svog starijeg brata koji uglavnom podržava kupovinu na veliko, pomaže nabavku kineske robe na malo, koristeći usluge „onlajn" kupovine pravo iz Kine.

Na primer, nova internetska platforma daje kompletne podatke o kineskom sajtu za „onlajn" kupovinu Taobao, sa kompletnim uputstvom za njegovo korišćenje.

Pored sajta Taobao, na ovoj internetskoj platformi možete naći i uputstva za „onlajn" kupovine preko ostalih velikih kineskih sajtova, kao što su: tmall.com, joyo.com, 360buy.com i ostali.

Od ove godine, sajt je sklopio sporazum sa trgovačkom firmom "Guangzhou Gabriel Import Export Co. LTD". Firma se nalazi u Guangžou, jednom od viodećih privrednih gradova Kine. Osnovna delatnost firme je pomoć pri kupovini robe iz Kine. Vlasnik i osnivač firme je gospodin Josip Glušac, tako da sva dogovaranja oko nabavke, provere, kupovine robe i ostalog posetioci sajta mogu obaviti na srpskom jeziku.

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.