Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

VINO BOGA GROMA: Naučnici pronašli kinesku biljku koja ubija rak za 40 dana!

VINO BOGA GROMA: Naučnici pronašli kinesku biljku koja ubija rak za 40 dana!


Naučnici su otkrili da ova nepoznata biljka bizarnog imena je efikasni ubica ćelija raka.

Naučnici su otkrili da ova nepoznata biljka bizarnog imena je efikasni ubica ćelija raka.

Biljka je testirana na miševima koji su imali rak pankreasa. Za samo 40 dana više nije bilo traga od raka kod ovih životinja.

Naučnici koji su sproveli eksperiment se sada nadaju da će doći do novca da sprovedu istraživanje na ljudima. Biljka, koja se zove “Vino boga groma” ili Lei Gong Teng, korišćen je odavno u kineskoj medicini za lečenje mnogih bolesti, uključujući i reumatoidni artritis.

Prema najnovijem istraživanju koristeći ovu biljku na Univerzitetu u Minesoti, nakon 40 dana telo ne pokazuje nikakve znake raka – čak i kada je zaustavljena terapija. Ovo čudo od biljke je promovisano u časopisu “Science Translational Medicine”.

Naučnici veruju da je ova biljka toliko efikasna, jer sadrži veliku količinu triptolida, koji je prema prethodnim studijama, identifikovan kao borac protiv raka.

Naučnici kažu da se lek za rak nalazi u biljkama koje su poznate već godinama kao što je đumbir, ovo otkrovenje ne ide u prilog skupim i opasnim lekovima za rak, tako da mnoge kompanije nemaju interes za ulaganje u istraživanje u njih.

Iako je ova biljka jeftina, neki naučnici su već uključeni u istraživanje i pokušavaju da izvuku lek iz ove biljke kako bi dobili odobrenje od strane FDA, ali u tom slučaju – lek će biti patentiran i prodat za veliku svotu novca.

(Izvor: InterMagazin.rs | WebTribune.rs)