Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Novi hit na Taobaou: Otvarač za boce s likom Luisa Suareza

Novi hit na Taobaou: Otvarač za boce s likom Luisa Suareza


Kineski preduzetnici brzo su počeli s predbilježbama u online trgovinama za otvarač za boce Suarez nakon što je urugvajski fudbaler Luis Suarez u utorak, tokom utakmice Svjetskog prvenstva, ugrizao italijanskog igrača Giorgia Chiellinija

Kineski preduzetnici brzo su počeli s predbilježbama u online trgovinama za otvarač za boce Suarez nakon što je urugvajski fudbaler Luis Suarez u utorak, tokom utakmice Svjetskog prvenstva, ugrizao italijanskog igrača Giorgia Chiellinija.

 

Ako ste taj pojam upisali na pretraživač Taobaoa u sredu ''izašlo'' bi vam više od dvadeset rezultata s cenama koje se kreću od 888 do 9 999 yuana (142 do 1 604 američka dolara). Neki su već dodani na potrošačku listu.

Svi dobavljači na Taobaou koriste istu promotivnu fotografiju, odnosna karikaturu na kojoj Suarez otvara bocu piva zubima. Ouyang, vlasnica dobavljačke kompanije koja tvrdi da su zaslužni za dizajn te fotografije ispričala je kako je ideja došla od prijatelja koji obožava fudbal. No, pritom je istaknula kako proizvod još nije dostupan na tržištu.

- ''Pripremamo se za proizvodnju, a oni kojima se sviđa naš dizajn mogu pratiti naše objave vezano uz to,'' - naglasila je dodavši da su najveći problem oko fotografije autorska prava.

Cena otvarača u njenoj online trgovini dostigla je 3 999,99 yuana, no Ouyang ističe kako ona stvarna neće biti toliko visoka nakon što proizvod dođe na tržište. Dva ista proizvoda pronađena su i na američkom eBayu kojeg su ponudili prodvači iz Kine i Hong Konga.

Izvor: croatian.cri.cn