Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Završen ljetni kamp Konfucijevog instituta crnogorskog sveučilišta

Završen ljetni kamp Konfucijevog instituta crnogorskog sveučilišta


Konfucijev institut crnogorskog sveučilišta je od 7. do 19. srpnja održavao prvi ljetni kamp u Changsha sveučilištu znanosti i tehnologije, na kojem je sudjelovalo 9 učenika Konfucijevog instituta.

Konfucijev institut crnogorskog sveučilišta je od 7. do 19. srpnja održavao prvi ljetni kamp u Changsha sveučilištu znanosti i tehnologije, na kojem je sudjelovalo 9 učenika Konfucijevog instituta. Konfucijev institut crnogorskog sveučilišta u KiniUčenici su posjetili Kineski zid, Zabranjeni grad, Ljetnu palaču, Hram neba i druga mjesta u pratnji učitelja te su u potpunosti doživjeli tradiciju i kulturu Pekinga. Nakon toga su došli u lijep grad Changsha, gdje su sudjelovali u učenju kineskog jezika te nizu aktivnosti kao što je predavanje kineske kulture. Osim toga, posjetili su Yuelu akademiju, Otok naranče i druge poznate atrakcije koje odišu tipičnom Hunan kulturom. Prilikom posjeta su se dobro upoznali s kineskim modernim gradom, kao i razvojem Kine.

Nakon ljetnog kampa, učenici su rekli kako je sadržaj ovog ljetnog kampa jako bogat, da su stekli puno iskustva, produbili svoje znanje o Kini i da sada više vole kineski jezik i kulturu. Izrazili su želju kako bi svojim obiteljima došli u Kinu.

Izvor: Ministarstvo vanjskog poslova N.R.Kine, croatian.cri.cn