Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Žaolin: Lokalne uprave doprinijele saradnji

Ambasador Kine Ži Žaolin ističe da su crnogorske lokalne uprave širenju saradnje Crne Gore i Kine. Žaolina je, u oproštajnu posjetu, primio gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović. Kineski ambasador zadovoljan je dosadašnjim aktivnostima na povećanju saradnje dvije države. On je naglasio kak
Žaolin: Lokalne uprave doprinijele saradnji
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Bogdanović i Žaolin su se složili da je došlo do znatnog intenziviranja odnosa, kako na relaciji između Prijestonice Cetinje i Ambasade Kine, tako i različitih subjekata iz te države.

Bogdanović je podsjetio da su tokom diplomatske misije ambasadora Žaolina, na Cetinju realizovani i prvi projekti u kojima su učestvovali i predstavnici javnog sektora NR Kine.

Govoreći o odnosima dvije države, Bogdanović je istakao da su oni vremenom sve sadržajniji, pri čemu je iskazao očekivanje da će taj trend biti nastavljen i budućnosti.

On je podsjetio da Prijestonica Cetinje već ima najave da bi kineski partneri i u budućnosti mogli aktivno učestvovati u realizaciji narednih projekata gradske uprave.

Bogdanović je zahvalio ambasadoru Kine na konstruktivnoj saradnji i podršci ambiciji Prijestonice Cetinje da, kroz saradnju sa subjektima iz te države, realizuje infrastrukturne i druge projekte.

Izvor: rtcg.me