Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Zamenik ministra spoljnih poslova: povećanje turističke saradnje ima veliki značaj


Povećanje saradnje u turizmu ima veliki značaj za privredni razvoj i u Kini i u centralno i istočnoj Evropi, rekao je 15. novembra u Šangaju zamenik kineskog ministra spoljnih poslova i generalni sekretar za saradnju Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, Song Tao. Song Tao se u Šangaju susreo sa šefovim

Povećanje saradnje u turizmu ima veliki značaj za privredni razvoj i u Kini i u centralno i istočnoj Evropi, rekao je 15. novembra u Šangaju zamenik kineskog ministra spoljnih poslova i generalni sekretar za saradnju Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, Song Tao.

Song Tao se u Šangaju susreo sa šefovima odeljenja za turizam i diplomatima Srbije, Hrvatske, Albanije, Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske, Rumunije i drugih zemalja, koji su učestvovali na sastanku o promociji turizma Kine i zemalja centralno-istočne Evrope.

Song je naveo da povećanje turističke saradnje ima veliki značaj za privredni razvoj u Kini i u centralno-istočnoj Evropi, istovremeno doprinosi jačanju prijateljstva, proširenju saradnje u svim oblastima, kao i učvršćivanju društvenih osnova.

Predstavnici zemalja centralno-istočne Evrope rekli su da žele da sa kineskim preduzećima jačaju komunikaciju i privlače kineske turiste. Oni su takođe izrazili poverenje da će se kroz zajedničke napore, turistička saradnja između Kine i centralno-istočne Evrope brzo razvijati.

Izvor: serbian.cri.cn