Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Zahvalnost NR Kini na podršci pruženoj tokom razornih poplava

Beograd, 3. jun 2014. godine – Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Srbiji Džang Vansjeom. U saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da je Gašić zahvaljujući na podršci NR Kine, pruženoj tokom poplava, naglasio da Srbiji tek
Zahvalnost NR Kini na podršci pruženoj tokom razornih poplava
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Beograd, 3. jun 2014. godine – Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Srbiji Džang Vansjeom.

U saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da je Gašić zahvaljujući na podršci NR Kine, pruženoj tokom poplava, naglasio da Srbiji tek predstoji period otklanjanja posledica i zbrinjavanja stanovništva na delu teritorije koja je najviše pogođena katastrofalnim poplavama.

Ministar odbrane i ambasador NR Kine saglasni su da strateško partnerstvo, tradicionalno prijateljskih zemalja i naroda, dobija potvrdu i kroz sve sadržajniju saradnju u oblasti odbrane.

Konstatovano je i da postoji prostor za njeno unapređenje, posebno u oblasti vojne medicine i školstva.

Cenimo spoljnu politiku NR Kine, zasnovanu na poštovanju principa miroljubive koegzistencije i uvažavanju svih činilaca u međunarodnim odnosima. To se vidi i kroz podršku NR Kine u rešavanju statusa Kosova i Metohije, rekao je Gašić.

Izvor: srbija.gov.rs