Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Zadar će postati glavno odredište charter letova iz Kine?

Zadar će postati glavno odredište charter letova iz Kine?


Zamjenik gradonačelnika Zvonimir Vrančić sa suradnicima, direktorom Turističke zajednice Grada Zadra Zvonkom Šupom, zamjenikom predsjednika Gradskog vijeća Draženom Grgurovićem i zamjenikom pročelnice Ureda grada Borisom Artićem primio je delegaciju kineskog turističkog sektora, odnosno predsjednike uprava i

Zamjenik gradonačelnika Zvonimir Vrančić sa suradnicima, direktorom Turističke zajednice Grada Zadra Zvonkom Šupom, zamjenikom predsjednika Gradskog vijeća Draženom Grgurovićem i zamjenikom pročelnice Ureda grada Borisom Artićem primio je delegaciju kineskog turističkog sektora, odnosno predsjednike uprava i direktore pet najvećih kineskih turoperatora iz grada Chongqinga - izvijestio je internetski portal Grada Zadra.

Glavna tema razgovora i razlog njihovog posjeta Hrvatskoj i Zadru bila je mogućnost uspostave charter letova iz Kine prema Hrvatskoj, pri čemu bi zadarska zračna luka bila glavno odredište za većinu tih letova.

Zadar su kineskim touroperatorima njihovi partneri preporučili zbog dobre prometne povezanosti i jake turističke infrastrukture, te središnje pozicije na jadranskoj obali.

Razmišlja se o letovima u predsezoni i posezoni, što je posebno zanimljivo Zadru kao destinaciji koja želi produžiti turističku sezonu.

Zamjenik gradnačelnika Zvonimir Vrančić iskazao je spremnost na prihvaćenje te inicijative, ponudio je svu potporu Grada Zadra i Zračne luke Zadar, a i operativnu pomoć Turističke zajednice Grada Zadra.

- Od danas je Grad Zadar vaš partner u želji da se ovaj projekt realizira. S pažnjom ćemo pratiti tijek projekta i poticati uspješnu realizaciju - rekao je Vrančić.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi, delegacija je nastavila posjet Zadru razgledom grada.

Izvor : slobodnadalmacija.hr