Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Za rekonstrukciju OŠ “Šćepan Đukić” Kinezi dali 20.000 eura

Obnova osnovne škole ,,Šćepan Đukić” u Lijevoj Rijeci
Za rekonstrukciju OŠ “Šćepan Đukić” Kinezi dali 20.000 eura
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

 Osnovna škola ,,Šćepan Đukić” u Lijevoj Rijeci „Ovakva ulaganja odraz su dobre saradnje Ministarstva sa kompanijom CRBC kao i sa Vladom Kine“, istakao je Filipović i dodao da se kroz ovakve aktivnosti građani već mogu da osjete benefit od izgradnje autoputa.

Predstavnici kompanije CRBC kazali su da su svjesni koliko je obrazovanje važno za napredak svakog društva te da je kvalitetan obrazovni sistem, uz dobre škole, jedan je od temelja na kojim počivaju razvijene zajednice. 

„Zbog toga je kineska kompanija CRBC, izvođač radova na autoputu Bar-Boljare, pomogla rekonstrukciju OŠ ,,Šćepan Đukić“ u Lijevoj Rijeci, kako bismo stvorili još bolje uslove za sve njene učenike. Izvođenje radova uz donaciju školskog pribora i  sportske opreme koštalo je oko 20.000 eura. Radovi su obuhvatili rekontrukciju krova i krečenje fasade, a izveli su ih naši zaposleni“, istakli su iz CRBC.

Direktorica OŠ ,,Šćepan Đukić” Mila Čaveliš zahvalila je na donaciji i izrazila zadovoljstvo što će i učenici i nastavnici raditi u mnogo ljepšim uslovima. 

Svečanosti su prisustvovali I generalni direktor CRBC Montenegro Branch, Gao Liang, ambasador Kine u Crnoj Gori Cui Zhivei, i sekretar Skupštine Glavnog grada, Veselin Vukčević.

Izvor: cdm.me