Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća premijeru Kine Li Kećangu
Vučić uputio telegram saučešćša premijeru Kine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća premijeru Kine Li Kećangu, povodom nepogode u kojoj su stradali njeni građani. Duboko nas je potresla vest da je mnogo ljudi poginulo u poplavama na severu Kine. Njihovim porodicama i prijateljima, kao i vama i Državnom savetu Narodne Republike Kine, u ime Vlade Republike Srbije i svoje ime upućujem izraze dubokog saučešća, stoji u telegramu Vučića. On je izrazio uverenje da će vojnici, angažovani u borbi sa nepogodom, sačuvati nasipe duž korita reka pred silom prirode i sačuvati ljudske živote i imovinu. Vlada Srbije je spremna da, u skladu sa uslovima i mogućnostima, ali od srca, kineskim prijateljima ponudi pomoć u otklanjanju posledica prirodne nepogode, naveo je Vučić.

On je uputio izraze saučešća i guverneru provincije Hebej Džangu Đingveju. Ožalostila nas je vest da je u poplavama u provinciji Hebej poginuo veliki broj ljudi, naveo je Vučić izražavajući duboko saučešće porodicama i prijateljima, kao i vlastima Hebeja.

Priroda nas još jednom podseća da nismo dovoljno snažni da se odupremo njenoj sili, ali ako se udružimo možemo da pomognemo jedni drugima. Vlada Srbije je spremna da, u skladu sa uslovima i mogućnostima, ali od srca, ponudi pomoć u otklanjanju posledica prirodne nepogode, navedeno je u telegramu saučešća premijera Srbije.

Izvor: rtvpancevo.rs