Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Više projekata predstavljeno u Kini

Više projekata predstavljeno u Kini


Banjaluka - "Tehnološki biznis park", "Zelena elektrana", "Sportski centar", "Kastel", te "Sistem za prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda", projekati su iz grada koji su predstavljeni u Kini. Delegacija grada sa gradonačelnikom Slobodanom Gavranovićem na čelu, boravila je na Forumu lokalnih lidera Kine

Banjaluka - "Tehnološki biznis park", "Zelena elektrana", "Sportski centar", "Kastel", te "Sistem za prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda", projekati su iz grada koji su predstavljeni u Kini.

Delegacija grada sa gradonačelnikom Slobodanom Gavranovićem na čelu, boravila je na Forumu lokalnih lidera Kine i zemalja centralne i istočne Evrope. Organizator ovog foruma bio je grad Čongćing i Sekretarijat za saradnju Kine sa zemljama centralne i istočne Evrope.

Gradonačelnik je po povratku kazao kako mu je čast što su predstavnici grada pozvani na događaj na kojem su učestvovale delegacije 16 kineskih provincija i 52 lokalne zajednice iz 16 država centralne i istočne Evrope, a sve sa ciljem uspostavljanja saradnje između Kine i evropskih zemalja.

"Imali smo i priliku da razgovaramo sa zainteresovanim investitorima i lokalnim zvaničnicima, pri čemu smo im predočili mogućnosti i prednosti ulaganja u razvoj novih kapaciteta na području grada", kazao je on.

Izvor: nezavisne.com