Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Velimir Ilić razgovarao sa Kinezima o gradnji koridora 11

Velimir Ilić razgovarao sa Kinezima o gradnji koridora 11


Predstavnici kineske građevinske korporacije "Čajna šan dong internešnal" razgovarali su u ponedeljak sa ministrom građevine i urbanizma Srbije Velimirom Ilićem o gradnji koridora 11 (Beograd-Južni Jadran) i autoputa Pojate-Preljina. Ilić novinarima posle sastanka nije želeo da iznese detalje razgovora, ali

Predstavnici kineske građevinske korporacije "Čajna šan dong internešnal" razgovarali su u ponedeljak sa ministrom građevine i urbanizma Srbije Velimirom Ilićem o gradnji koridora 11 (Beograd-Južni Jadran) i autoputa Pojate-Preljina.

Ilić novinarima posle sastanka nije želeo da iznese detalje razgovora, ali je naglasio da će posao u izgradnji tih putnih pravaca dobiti najjeftiniji ponuđač. Izražavajući zadovoljstvo što već ima zainteresovanih za izgradnju tih puteva i što su oni već podneli određenu dokumentaciju, Ilić je podvukao da će u toj žestokoj utakmici posao dobiti onaj koji je najjeftiniji. Po njegovim rečima, razlike između pojedinih ponuđača ogromne i kreću se i do dva miliona evra po kilometru. To su ogomne pare, istakao je Ilić dodajući da će država izabrati najpovoljnijeg ponuđača.

Izvor: serbian.cri.cn