Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Veleposlanstvo NR Kine u Crnoj Gori i baletna škola iz Podgorice zajednički obilježili Dan djece

Veleposlanstvo NR Kine u Crnoj Gori i polaznici Baletne škole ''Princeza Ksenija'' iz Podgorice zajedno su, 1. lipnja, proslavili Dan djece. Vanja Pantović, osnivačica i ravnateljica, predstavila je rad škole. Djeca su tako izvela ''Labuđe jezero'' te kineski ples pripremljen posebno za ovu prigodu. Osoblje k
Veleposlanstvo NR Kine u Crnoj Gori i baletna škola iz Podgorice zajednički obilježili Dan djece
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Veleposlanstvo NR Kine u Crnoj Gori i polaznici Baletne škole ''Princeza Ksenija'' iz Podgorice zajedno su, 1. lipnja, proslavili Dan djece.

Vanja Pantović, osnivačica i ravnateljica, predstavila je rad škole. Djeca su tako izvela ''Labuđe jezero'' te kineski ples pripremljen posebno za ovu prigodu. Osoblje kineskog veleposlanstva otpjevalo je dvije kineske pjesme, ''Zlatna mala'' i ''More, moj zavičaj''. Osoblje škole i učenici isprobali su i kineska jela koja je pripravio kuhar iz veleposlanstva.

Na kraju proslave, Pantović se zahvalila osoblju veleposlanstva na sudjelovanju u proslavi nadodavši da su djeca i njihovi učitelji imali lijepu proslavu Dana djece te da će se rado sjećati lijepih kineskih pjesama i tradicionalnih jela.

Izvor: croatian.cri.cn