Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Veleposlanik Zhang Xianyi posjetio Kopar


Kineski veleposlanik u Sloveniji, Zhang Xianyi je 7. ovog mjeseca posjetio grad Kopar te se susreo s gradonačenikom tog grada Borisom Popovićem i direktorom Tvrtke za upravljanje lukama u Kopru. S veleposlanikom Zhang je bio i trgovački savjetnik Zhao Xiufen. Grad Kopar je 1995. postao prijateljski grad kineskog

Kineski veleposlanik u Sloveniji, Zhang Xianyi je 7. ovog mjeseca posjetio grad Kopar te se susreo s gradonačenikom tog grada Borisom Popovićem i direktorom Tvrtke za upravljanje lukama u Kopru. S veleposlanikom Zhang je bio i trgovački savjetnik Zhao Xiufen.

Grad Kopar je 1995. postao prijateljski grad kineskog grada Jiujianga. Veleposlanik Zhang je najprije prenio pozdrav gradonačelnika Jiujianga stanovništvu Kopra. Obje strane su izrazile zajedničku želju za daljnjim pojačavanjem trgovinske i kulturne suradnje.

Nakon toga je veleposlanik Zhang posjetio Luku Kopar te je poslušao osnovne podatke o njoj. Izjavio je kako će se truditi unaprijediti razvoj međusobne suradnje u oblasti luke i prijevoza robe.

Kopar je jedina morska luka u Sloveniji. Njen kapacitet je u 2013. iznosio 18 milijuna tona.

Izvor: croatian.cri.cn