Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Veleposlanik Cui Zhiwei susreo se s delegacijom kineske tvrtke u Crnoj Gori

Cui Zhiwei, kineski veleposlanik u Crnoj Gori u ponedjeljak, 3. srpnja, susreo se delegacijom kineske tvrtke Poly Technologies koju predvodi Deng Changqing, glavni računovođa tvrtke.
Veleposlanik Cui Zhiwei susreo se s delegacijom kineske tvrtke u Crnoj Gori
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Cui Zhiwei, kineski veleposlanik u Crnoj Gori u ponedjeljak, 3. srpnja, susreo se delegacijom kineske tvrtke Poly Technologies koju predvodi Deng Changqing, glavni računovođa tvrtke. Cui Zhiwei, kineski veleposlanik u Crnoj Gori u ponedjeljak, 3. srpnja, susreo se delegacijom kineske tvrtke Poly Technologies koju predvodi Deng Changqing, glavni računovođa tvrtke.Cui je prije svega izrazio dobrodošlicu delegaciji koja se u Crnoj Gori nalazi zbog istraživanja projekata te je pohvalio tvrtku za promicanje bilateralne praktične suradnje između dvije zemlje. Također je istaknuo kako je Poly preteča praktične suradnje dviju strana u promicanju i provedbi niza suradničkih projekata posljednjih godina. Isto tako napomenuo je kako i Kina i Crna Gora imaju još dosta prostora za suradnju u različitim područjima od energetike, prometne infrastrukture do turizma, zaštite okoliša i niza drugih industrija. Cui je iskoristio ovu priliku te istaknuo kako se nada da kineska tvrtka može iskoristiti ukazane prilike, i to strogo u skladu sa zakonima, za promicanje više projekata na uzajamnu korist, napomenuvši kako veleposlanstvo uvijek podržava takav oblik suradnje.

Deng, kao predvodnik kineske delegacije, sveobuhvatno je predstavio tvrtku i njen plan izlaska, osobito aranžman o jačanju suradnje s Crnom Gorom po pitanju energetike i energetske suradnje. Isto tako, ovom prilikom pohvalio je kinesko velesposlanstvo na ukazanoj snažnoj podršci sa svih strana.

Izvor: croatian.cri.cn