Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Važan i ubedljiv trijumf Stevanovićevog tima

Važan i ubedljiv trijumf Stevanovićevog tima


Srpski stručnjak Goran Stevanović zabeležio je prvu pobedu od dolaska na klupu kineskog Ćingdaoa. Njegova ekipa savladala je u 27. prvenstvenom kolu Tjanđin sa 4:1 i sada je na dva boda iznad opasne zone, tri kola pre završetka šampionata.Stevanović je preuzeo Ćingdao u trenucima kada ovaj tim nije maltene z

Srpski stručnjak Goran Stevanović zabeležio je prvu pobedu od dolaska na klupu kineskog Ćingdaoa.
Njegova ekipa savladala je u 27. prvenstvenom kolu Tjanđin sa 4:1 i sada je na dva boda iznad opasne zone, tri kola pre završetka šampionata.
Stevanović je preuzeo Ćingdao u trenucima kada ovaj tim nije maltene znao za pobedu. Nakon nekoliko vezanih poraza prvo su izborili remi sa poslednjeplasiranim Vuhanom da bi sada u finišu meča došli do trijumfa nad Tjanđinom. Golom Barea u 58. minutu gosti su iznenadili „Plavog“ ali je on ipak imao spreman odgovor za finiš utakmice.
Prvo je Grifits u 67. minutu poravnao na 1:1 da bi Menengel u 83. doneo preokret. Nekoliko minuta pre kraja duela Žu Šiju i Grifits bili su precizni donevši ubedljiv trijumf ekipi koja se nalazi u nezgodnoj situaciji na tabeli.
Ćingdao u narednom kolu 20. oktobra gostuje prvoplasiranom Gvangžuu Marćela Lipija, gde bi i remi bio „puna kapa“, tako da će poslednja dva kola za tim Gorana Stevanovića biti odlučujuća u borbi za opstanak.
Izvor: sportske.net