Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245


Uticaju korona virusa na porudžbine preko Alibabe Iako je nedavna epidemija koronavirusa (COVID-19) iz 2019. godine uzrokovala značajne poremećaje u globalnom lancu snabdevanja, dobavljači u Kini su fokusirani na što skorije obnavljanje svog uobičajenog poslovanja. Za to vreme, toplo preporučujemo kupcima da o

Uticaju korona virusa na porudžbine preko Alibabe

Iako je nedavna epidemija koronavirusa (COVID-19) iz 2019. godine uzrokovala značajne poremećaje u globalnom lancu snabdevanja, dobavljači u Kini su fokusirani na što skorije obnavljanje svog uobičajenog poslovanja. Za to vreme, toplo preporučujemo kupcima da održavaju blisku komunikaciju sa prodavcima kako bi zajedno radili na postizanju najboljih rezultata za sve strane. U tekstu ispod je nekoliko odgovora na često postavljana pitanja. Za upite koji se odnose na proizvodnju i isporuku nedavno poslatih porudžbina, kupcima se savetuje da se direktno obrate svojim dobavljačima radi dobijanja najnovijih informacija.

FAQ:

1. Kako će na moju narudžbu uticati nedavna epidemija koronavirusa (COVID-19) iz 2019. godine?

Pošto je svaki dobavljač drugačiji, na vašu narudžbu neće nužno uticati. Za poslednja ažuriranja porudžbina, savetujemo da se direktno obratite dobavljaču.

2. Da li će na logistiku uticati koronavirus (COVID-19)?

Glavni događaj koji je izazvao odlaganja logistike početkom februara bio je godišnji praznik kineske lunarne nove godine. Aranžmani za logistiku postepeno su nastavljeni nakon praznika na većini lokacija. Očekuje se da će se odlaganja nastaviti u Vuhanu, provinciji Hubei. Pored toga, odabrane fabrike i logističke kompanije izvan provincije Hubei takođe su obustavile rad kao predostrožnost kako bi pomogle održavanju zdravlja radnicima. Vlasti poduzimaju stroge mere u vezi ovog zdravstvenog slučaja, a mi takođe posvećujemo veliku pažnju situaciji. Budući da je svaki dobavljač drugačiji, savetujemo vam da se obratite svom dobavljaču kako bi se raspitali o vašim detaljima narudžbine i mogućim kašnjenjima.

3. Da li bi trebalo da me brine rizik od zaraze novim korona virusom (COVID-19) iz paketa ili proizvoda koji se isporučuju iz Kine?

Prema američkim centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), „trenutno ne postoje dokazi koji bi podržali prenošenje COVID-19 povezanog sa uvezenom robom i nije bilo nijednog slučaja COVID-19 u Sjedinjenim Državama koji je povezan sa uvezenom robom. " Više o tome možete pročitati i o drugim često postavljanim pitanjima na koja je CDC odgovorio ovde. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/fak.html Pored toga, Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je izjavila da: "To je sigurno. Ljudi koji primaju pakete iz Kine nisu izloženi riziku da se zaraze novim koronavirusom." (izvor sa Tvittera, 1. februara 2020.)

4. Mogu li otkazati narudžbu iz Kine zbog koronavirusa (COVID-19)?

Ako imate situaciju u kojoj narudžba nije isporučena do ranije navedenog ili dogovorenog datuma otpreme, savetujemo da se obratite dobavljaču radi alternativnog rešenja kako bi zadovoljili vaše potrebe snabdevanja.

 

Izvor: https://activity.alibaba.com/page/44d8a2d3.html?spm=a2700.8293689.0.0.488e67afSzW8XP