Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

UOČI POSETE KINI Vućič i Mančang o investicijama, saradnji i susretima

UOČI POSETE KINI Vućič i Mančang o investicijama, saradnji i susretima


Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je juče s ambasadorom Kine Lijem Mančangom o predstojećoj poseti Kini gde će se sastati s predstavnicima državnog vrha Kine. Vučić i Li su razgovarali o suretima s kineskim predsednikom Sijem Đinpingom i premijerom Lijem Kećangom, na kojima će se razgovarati o kineskim i

Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je juče s ambasadorom Kine Lijem Mančangom o predstojećoj poseti Kini gde će se sastati s predstavnicima državnog vrha Kine. Vučić i Li su razgovarali o suretima s kineskim predsednikom Sijem Đinpingom i premijerom Lijem Kećangom, na kojima će se razgovarati o kineskim investicijama u Srbiji, infrastrukturnim projektima, kao i o saradnji u oblasti obrazovanja, nauke i turizma.

Aleksandar Vučić u razgovoru sa Li ManchangomAmbasador Kine je premijera obavestio da premijer Li Kećang s velikim zadovoljstvom očekuje njegovu posetu Kini, a da se posebno raduje dogovorenim bilateralnim sastancima, saopštila je Vlada Srbije.

Premijer Srbije će u Kini učestvovati na samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

Vučić je ambasadoru izjavio saučešće povodom pogibije kineskog državljanina, koji je bio u zatočeništvu Islamske države i osudio ovakav čin terorizma.

Izvor: blic.rs