Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Unaprijediti ekonomsku i institucionalnu saradnju BiH i Kine


SARAJEVO,  Predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Bruno Bojić primio je u posjetu predstavnike Ministarstva trgovine i Ambasade Kine u BiH, sa kojima je razgovarao o unapređenju ekonomske, kao i međuinstitucionalne saradnje dvije zemlje, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH. SARAJEVO,  Predsjednik S

SARAJEVO,  Predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Bruno Bojić primio je u posjetu predstavnike Ministarstva trgovine i Ambasade Kine u BiH, sa kojima je razgovarao o unapređenju ekonomske, kao i međuinstitucionalne saradnje dvije zemlje, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH. SARAJEVO,  Predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Bruno Bojić primio je u posjetu predstavnike Ministarstva trgovine i Ambasade Kine u BiH, sa kojima je razgovarao o unapređenju ekonomske, kao i međuinstitucionalne saradnje dvije zemlje, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Saradnja BiH i KineIstičući da saradnja između BiH i Kine ide uzlaznom putanjom, Bojić je ocijenio da ona, ipak, nije dostigla željeni nivo.

Prema njegovim riječima, potencijala i mogućnosti za saradnju je mnogo i potrebno je intenzivirati aktivnosti kako bi se dostigli željeni ciljevi.

Bojić je podsjetio da je BiH nastupala na sajmu u Ningbou, što je rezultiralo izvozom određenih domaćih proizvoda u Kinu.

Predsjednik Spoljnotrgovinske komore pozvao je kineske kompanije da investiraju u BiH i stavio im na raspolaganje kapacitete Komore za pružanje svih potrebnih informacija i pomoći.

Izvor: capital.ba