Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

U Sarajevu održan prijem povodom 85-godišnjice osnivanja KNOA

U Sarajevu održan prijem povodom 85-godišnjice osnivanja KNOA


Kineska ambasada u BIH je juče u Sarajevu priredila prijem povodom 85-godišnjice osnivanja Kineske narodno- oslobodilačke armije, na kojem su prisustvovali načelnik Generalštaba oružanih snaga BIH, Miladin Milojčić, ministar unutrašnjih poslova BIH, Predrag Kurteš, zvaničnici iz političkih i vojnih krugov

Kineska ambasada u BIH je juče u Sarajevu priredila prijem povodom 85-godišnjice osnivanja Kineske narodno- oslobodilačke armije, na kojem su prisustvovali načelnik Generalštaba oružanih snaga BIH, Miladin Milojčić, ministar unutrašnjih poslova BIH, Predrag Kurteš, zvaničnici iz političkih i vojnih krugova BIH, predstavnici međunarodnih organizacija u BIH i kineski iseljenici u BiH.

Kineski vojni ataše Šu Lanđu je na prijemu rekao da Kina dosledno sprovodi odbrambenu politiku, te da jačanje Kine i razvoj kineske armije neće ugroziti druge zemlje u svetu. Kineski narod i kineska vojska žele mir, a istovremeno su odlučni i sposobni da zaštite mir.

Tom prilikom, Milandin Milojčić je istakao da uz zdravi razvoj bilateralnih odnosa, odnosi između dveju armija dosledno održavaju zdrav i stabilan trend razvoja. On je izrazio zahvalnost kineskoj strani na pomoći i podršci u izgradnji odbrane i vojske BIH.

Izvor: serbian.cri.cn