Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

U Šangaju održana posebna promocija turističkih prizvoda srednjoistočne Europe

U Šangaju se poslijepodne 15. studenog održala posebna promocija turističkih prizvoda szemalja rednjoistočne Europe. Zamjenik ravnatelja odjela za europske poslove kineskog Ministarstva vanjskih poslova gospođa Chen Bo ovom je prilikom održala govor kada je istaknula da je ne samo vlada Kine već uspostavila t
U Šangaju održana posebna promocija turističkih prizvoda srednjoistočne Europe
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

U Šangaju se poslijepodne 15. studenog održala posebna promocija turističkih prizvoda szemalja rednjoistočne Europe.

Zamjenik ravnatelja odjela za europske poslove kineskog Ministarstva vanjskih poslova gospođa Chen Bo ovom je prilikom održala govor kada je istaknula da je ne samo vlada Kine već uspostavila turističku industriju kao strateški stup gospodarskog razvoja, već da i zemlje srednjoistočne Europe također nastoje razviti svoju turističku industriju. Stoga vjeruje u velike mogućnosti turističkog razvoja dviju strana. Chen Bo ujedno je i zamjenica tajnika tajništva za suradnju između Kine i srednjoistočne Europe.

Predstavnici Hrvatske, Bugarske, Srbije, Mađarske i drugih zemalja ove regija takošer su prisustovali na promociji.

Zamjenik ministra kineskog Ministarstva vanjskih poslova, glavni tajnik tajništva Song Tao je u intervjuu za Kineski radio Internacional rekao da turistička suradnja ima veliko značanje za suradnju dviju strana i u općem napretku razine ove suradnje, za koju obje strane posjeduju dobru bazu, čime će doći i do boljeg

međusobnog razumjevanja dviju naroda.

"Kina i zemlje srednjoistočne Europe posjeduju bogate turističke resorse. Narodi obiju strana imaju veliku želju za uzajamno upoznavanje i obostrano razumjevanje prirodnih ljepota i kulturnih atrakcija. Prijateljistvo naroda važan je dio prijateljistva između zemalja, te je turistička suradnja važan dio kulturne razmjene. Preko turističke suradnje, možemo poboljšati razumijevanje među narodima, a prilika za suradnju biti će sve više i više."

Ova promocija dio je međunarodnog turističkog sajma koji je 15. ovog mjeseca službeno otvoren u Šangaju. Sajam koji će trajati četiri dana, okupio je više od 2500 izlagača iz 104 zemalja, uključujući i Kinu.

Izvor: croatian.cri.cn