Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

U Kinu kreće i drugi kontejner erdutskih vina

Već za nekoliko dana iz punionice vina Erdutskih vinograda d.d. kineskom naručitelju bit će isporučena i druga ovogodišnja pošiljka, odnosno kontejner s 14.000 butelja najkvalitetnijih vina. Erdutski proizvođač vina s čak 463 hektara vlastitih vinograda, koji ove godine dolaze u puni rod, tako uspješno započ
U Kinu kreće i drugi kontejner erdutskih vina
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Već za nekoliko dana iz punionice vina Erdutskih vinograda d.d. kineskom naručitelju bit će isporučena i druga ovogodišnja pošiljka, odnosno kontejner s 14.000 butelja najkvalitetnijih vina. Erdutski proizvođač vina s čak 463 hektara vlastitih vinograda, koji ove godine dolaze u puni rod, tako uspješno započinje veliki izvozni posao nakon što je prvi njegov kontejner, nedavno, već stigao u Kinu i ondje se u marketima Šangaja i Ningboa uspješno prodaje kineskim kupcima.

Prema riječima Gorana Dumančića, komercijalnog direktora tvrtke, potrebno je da kupac ovih dana uplati i drugu pošiljku, nakon čega će njezin sadržaj krenuti pomorskim putem prema Kini.

Inače, kinesko tržište od ove godine zajednički osvajaju erdutska vinarija, Kutjevo d.d. i istarska vinarija Rosso. “Onamo otpremamo naša najkvalitetnija vina i nadamo se širenju toga posla. Fokusirali smo se na tržište spomenuta dva grada te našim vinima ondje 'odgajamo' kineske vinoljupce”, veli Dumančić, ističući kako se njihova butelja ondje ne prodaje ispod 100 kuna, a na što se još nastavljaju troškovi transporta i državnih davanja. A to je i moguće, jer je na tamošnjem prošlogodišnjem predstavljanju hrvatskih vina vino Erdutskih vinograda ocijenjeno najvišom ocjenom.

Izvor: glas-slavonije.hr