Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

U Beogradu održan prijem povodom Dana osnivanja Narodno-oslobodilačke armije NR Kine

Povodom 87. godišnjice osnivanja kineske Narodno-oslobodilačke armije, kineska ambasada u Srbiji priredila je prijem. Domaćini prijema bili su ambasador Li Mančang i ataše Vang Hajbing. Među gostima su bili ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general-pukovnik Ljubiš
U Beogradu održan prijem povodom Dana osnivanja Narodno-oslobodilačke armije NR Kine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Povodom 87. godišnjice osnivanja kineske Narodno-oslobodilačke armije, kineska ambasada u Srbiji priredila je prijem.

Domaćini prijema bili su ambasador Li Mančang i ataše Vang Hajbing. Među gostima su bili ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general-pukovnik Ljubiša Diković i savetnik premijera za spoljnu politiku Đerđ Matković.

Li Mančang je u govoru naglasio da Kina insistira na miroljubivom razvoju i odbrambenoj politici.

Ataše Vang Hajbing je ukazao da je kineska armija odigrala veliku ulogu, ne samo u zaštiti suvereniteta i teritorijalnog integriteta svoje zemlje, već i u očuvanju međunarodnog mira i bezbednosti, svetskoj borbi protiv terorizma i pomorskih pirata, kao i u humanitarnim akcijama.

Bratislav Gašić je zahvalio kineskoj vladi, narodu i armiji na pomoći Srbiji, naročito onoj koju je nedavno uputilo kinesko Ministarstvo odbrane, posle katastrofalnih poplava u maju ove godine.

Izvor: serbian.cri.cn