Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Turneja NLO po Kini: Tanjir nad Hongkongom!

Turneja NLO po Kini: Tanjir nad Hongkongom!


Fotografija, snimljena početkom decembra, brzo je obišla svet Vanzemaljci su se totalno opustili i krenuli na turneju po Kini!Jutjubom danima kruži snimak nepoznatog letećeg objekta koji se spustio u jednom kineskom nacionalnom parku, ali već danas se pojavila nova fotografija snimljena iz aviona na liniji Hong

Fotografija, snimljena početkom decembra, brzo je obišla svet

Vanzemaljci su se totalno opustili i krenuli na turneju po Kini!Jutjubom danima kruži snimak nepoznatog letećeg objekta koji se spustio u jednom kineskom nacionalnom parku, ali već danas se pojavila nova fotografija snimljena iz aviona na liniji Hongkonga - Kanming Siti.

Na slici je klasičan leteći tanjir pa su se odmah pojavile glasine da je radio Fotošop. U svakom slučaju, fotografija, snimljena početkom decembra, je brzo obišla svet, a čitaocima ostavljamo da sami procene. Navodi se da su brojni putnici snimili pomenuti tanjir, ali je samo jedna ugledala svetlost dana. Sliku je, navodno, u etar pustio izvesni Leri sjui, ali premda su vlasti Kine odbojne prema sličnim slikama nije otkrio ko je uslikao NLO.

Inače, Kanming Siti je u poslednje vreme u centru pažnje ufologa jer su brojne fotke snimljene upravo iznad ovog grada. Čak je profesor Džang Jifang, sa Univerziteta u Junanu, organizovao udruženje za ispitivanje NLO-a.

Izvor: kurir-info.rs