Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Trifunoviću se ne ide iz Kine: Ovde sam stekao određeni renome

Trifunoviću se ne ide iz Kine: Ovde sam stekao određeni renome


Završena je još jedna sezona u kineskoj Super ligi u kojoj je uspešnu kampanju imao i srpski fudbaler Miloš Trifunović. Nekadašnji napadač Crvene zvezde bio je član Liaoning Huvina, ekipe koja je takmičenje završila na solidnom desetom mestu. Učinak Liaoninga je još bolji kada se uzme u obzir da su prošle

Završena je još jedna sezona u kineskoj Super ligi u kojoj je uspešnu kampanju imao i srpski fudbaler Miloš Trifunović.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde bio je član Liaoning Huvina, ekipe koja je takmičenje završila na solidnom desetom mestu. Učinak Liaoninga je još bolji kada se uzme u obzir da su prošle sezone jedva izborili opstanak.

-Veoma sam zadovoljan jer je ekipa igrala kvalitetnije nego prethodne sezone. Ovaj put smo bili u zlatnoj sredini za razliku od prošle sezone kada smo tek u poslednjem kolu izborili opstanak - rekao je Trifunović, koji smatra i da je njegov učinak bio zadovoljavajući, s obzirom da je postigao pet golova.

- Zadovoljan sam kako sam igrao. Trudio sam se da svaki minut na terenu maksimalno iskoristim, pa golovi nisu izostali.

Trifunović je u Kini proveo dve godine. Ugovor sa Liaoningom mu je istekao i srpski fudbaler bi rado ostao u kineskoj Super ligi.

- Ugovor mi je istekao i trenutno merim nekoliko ponuda. Ipak, ozbiljni pregovori kreću tek u decembru. Voleo bih da ostanem u Kini jer sam ovde stekao određeni renome, ali svakako da ne bih odbio ni neku dobru ponudu iz Evrope - rekao je Trifunović.

Trifunović je tokom karijere igrao i u Ribnici, FK Beogradu, Jedinstvu iz Bijelog Polja, Karlstadu, Borcu iz Čačka, Javoru i Crvenoj zvezdi, a jednu, vrlo uspešnu sezonu, proveo je na pozajmici u uzbekistanskom Bunjodkoru, gde je na 25 utakmica postigao čak 22 gola.

Izvor: novosti.rs