Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Treća Večer animacije predstavlja Kinu


U srijedu, 30. ožujka, u maloj dvorani kina 'Tuškanac' u Zagrebu održat će se treća po redu Večer animacije, na kojoj će se u sklopu razmjene ogranaka ASIFA-e predstaviti Kina. Kina se predstavlja projekcijom šest animiranih filmova raznolikih tehnika i tema. Ulaz na Večeri animacije je besplatan, a organiz

U srijedu, 30. ožujka, u maloj dvorani kina 'Tuškanac' u Zagrebu održat će se treća po redu Večer animacije, na kojoj će se u sklopu razmjene ogranaka ASIFA-e predstaviti Kina. 

Kina se predstavlja projekcijom šest animiranih filmova raznolikih tehnika i tema. Ulaz na Večeri animacije je besplatan, a organizira ih ASIFA Hrvatska u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom i kinom 'Tuškanac'.
 
Program Večer animacije osmišljen je kao platforma za stjecanje novih poznanstava i jačanje zajednice animatora u Hrvatskoj, kao i prilika za upoznavanje profesionalaca, studenata i ljubitelja animacije. U planu je i tematsko programiranje te razvoj drugih aktivnosti. ASIFA prima nove članove, profesionalce i studente, tj. sve zaljubljenike u animaciju – one koji se na neki način profesionalno bave animacijom, a učlaniti se možete na Večeri animacije.

vrijeme: 30.03.2016.

mjesto: Zagreb; Kino Tuškanac, Tuškanac 1

url: http://www.hfs.hr

 

Izvor: culturenet.hr