Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Tivćani putuju za Kinu


Delegacija Opštine Tivat predvođena predsjednicom opštine Snežanom Matijević i potpredsjednikom opštine Dejanom Maslovarom, danas putuje za Šangaj, tačnije u pobratimski distrikt Šangaja – Điading. Ovo je prva zvanična posjeta predsjednice opštine pobratimskom distriktu sa ciljem boljeg upoznavanja sa pot

Delegacija Opštine Tivat predvođena predsjednicom opštine Snežanom Matijević i potpredsjednikom opštine Dejanom Maslovarom, danas putuje za Šangaj, tačnije u pobratimski distrikt Šangaja – Điading. Ovo je prva zvanična posjeta predsjednice opštine pobratimskom distriktu sa ciljem boljeg upoznavanja sa potencijalima Điadinga i ostvarivanjem saradnje na polju privrede i turizma - saopšteno ej iz Opštine Tivat.

Delegacija će se za vrijeme boravka u Šangaju susresti sa zamjenikom gradonačelnika Điadinga Lu Zufangom, sa sekretarom Komunističke partije Kine u Điadingu Ma Čunleijem, ali i sa Savjetom za međunarodnu privrednu saradnju, Biroom za turizam u Điadingu, sa predstavnicima lokalnih turističkih agencija, Komisijom za ekonomska pitanja distrikta.
Planirano je da posjeta traje do 08. novembra, dok je povratak predviđen 09. novembra. U sklopu ove posjete, a na osnovu već ostvarene saradnje na polju obrazovanja, u Šangaj putuju i šest tivatskih srednjoškolaca iz Srednje mješovite škole “Mladost” u pratnji direktorke škole i profesorice engleskog jezika.

 

Izvor: radiotivat.com