Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Svečani doček za Tumbakovića u Đinanu

Svečani doček za Tumbakovića u Đinanu


Jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Kineske super lige svakako je duel Radomira Antića i Ljubiše Tumbakovića, ali ne samo kao susret dvojice trenera iz Srbije, već i zato što se Tumbaković prvi put, kao trener druge ekipe vratio u Đinan, glavni grad provincije Šandong, gde je proveo šest godina i sa

Jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Kineske super lige svakako je duel Radomira Antića i Ljubiše Tumbakovića, ali ne samo kao susret dvojice trenera iz Srbije, već i zato što se Tumbaković prvi put, kao trener druge ekipe vratio u Đinan, glavni grad provincije Šandong, gde je proveo šest godina i sa klubom Šandong Luneng osvojio veliki broj trofeja.

Deset minuta pre početke utakmice u 11. kolu Kineske super lige, klub Šandong Luneng je održao ceremoniju dobrodošlice Tumbakoviću povodom njegovog ponovnog dolaska u Đinan, nakon tri i po godine. Tumbakovića su navijači kluba koji je vodio od 2004. do 2009. godine dočekali kako i priliči osvajaču dva nacionalna kupa i dva nacionalna šampionata, uz svečanosti i brojne pozdrave. Sadašnji trener Šandonga, Radomir Antić dao mu je kineski šal na kome je Tumbakovićev lik i majcu na kojoj je odštampan portret Tumbakovića i piše period rada u klubu Šandongu. O poklonu, Antić je objasnio da šah simbolizira prijateljstvo van stadiona i konkurisanje na terenu sa Tumbakovićem.

Izvor: serbian.cri.cn