Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Susret Džang Deđianga i Nikolića

Susret Džang Deđianga i Nikolića


Predsednik stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiang se danas susreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Džang Deđiang je tom prilikom izjavio da Kina i Srbija imaju duboko tradicionalno prijateljstvo i političko međusobno poverenje. „Nakon uspostavljanja strateških odnosa part

Predsednik stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiang se danas susreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Džang Deđiang je tom prilikom izjavio da Kina i Srbija imaju duboko tradicionalno prijateljstvo i političko međusobno poverenje.

„Nakon uspostavljanja strateških odnosa partnerstva, bilateralna saradnja je dala dobre rezultate. Nikolićeva poseta će unaprediti svestrani razvoj kinesko-srpskih odnosa. Svekineski narodni kongres želi da nastavi prijateljske kontakte sa Parlamentom Srbije, zadrži komunikaciju između zakonodavnih tela kako bi se omogućilo zakonsko obezbeđenje za sprovođenje kinesko-srpske saradnje", istakao je Džang.

Nikolić je naveo da su Srbija i Kina iskreni prijatelji, koji se međusobno podržavaju.

„Srbija poklanja veliku pažnju odnosima sa Kinom, podržava prijateljski kontakt dvaju parlamenta, kao i unapređuje saradnje u svim oblastima", zaključio je Nikolić.

Izvor: serbian.cri.cn