Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Susret Džang Deđianga i Nikolića

Predsednik stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiang se danas susreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Džang Deđiang je tom prilikom izjavio da Kina i Srbija imaju duboko tradicionalno prijateljstvo i političko međusobno poverenje. „Nakon uspostavljanja strateških odnosa part
Susret Džang Deđianga i Nikolića
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Predsednik stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiang se danas susreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Džang Deđiang je tom prilikom izjavio da Kina i Srbija imaju duboko tradicionalno prijateljstvo i političko međusobno poverenje.

„Nakon uspostavljanja strateških odnosa partnerstva, bilateralna saradnja je dala dobre rezultate. Nikolićeva poseta će unaprediti svestrani razvoj kinesko-srpskih odnosa. Svekineski narodni kongres želi da nastavi prijateljske kontakte sa Parlamentom Srbije, zadrži komunikaciju između zakonodavnih tela kako bi se omogućilo zakonsko obezbeđenje za sprovođenje kinesko-srpske saradnje", istakao je Džang.

Nikolić je naveo da su Srbija i Kina iskreni prijatelji, koji se međusobno podržavaju.

„Srbija poklanja veliku pažnju odnosima sa Kinom, podržava prijateljski kontakt dvaju parlamenta, kao i unapređuje saradnje u svim oblastima", zaključio je Nikolić.

Izvor: serbian.cri.cn