Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Susreli se Nebojša Koharović i dogradonačelnica Shenzhena Wu Yihuan

Susreli se Nebojša Koharović i dogradonačelnica Shenzhena Wu Yihuan


Wu Yihuan, dogradonačelnica Shenzhena susrela se 17. studenog s Nebojšom Koharovićem, hrvatskim veleposlanikom u NR Kini. Tijekom susreta Wu i Koharević složili su se o potrebi provođenja razmjene dviju strana u sportu, kulturi i turizmu. Njihov dvoje susreli su se prilikom prijateljskog natjecanja kineskih i h

Wu Yihuan, dogradonačelnica Shenzhena susrela se 17. studenog s Nebojšom Koharovićem, hrvatskim veleposlanikom u NR Kini. Tijekom susreta Wu i Koharević složili su se o potrebi provođenja razmjene dviju strana u sportu, kulturi i turizmu. Njihov dvoje susreli su se prilikom prijateljskog natjecanja kineskih i hrvatskih juniorskih teniskih reprezentacija koje je održano upravo u Shenzhenu.

Gradonačelnica Wu istaknula je kako očekuje provođenje konkretne suradnje između Shenzhena i Hrvatske, posebice u turizmu i sportu. Pri tome je izrazila jasnu želju za jačanje suradnje s Zagrebom i Umagom s kojima je cilj uspostaviti prijateljske odnose.

Nebojša Koharović je istaknuo koliko prednosti ima Hrvatska kada je riječ o turizmu i sportu zbog čega bi voljeli surađivati s Shenzhenom. Po njemu je ovaj sportski susret dviju mladih reprezentacija bio je dobar povod da se krene u tom smjeru, a teniska razmjena može svakako u tome pomoći.

Izvor: croatian.cri.cn