Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Supruga premijera Crne Gore sudjelovala na prijemu za "Dan žena" u veleposlanstvu NR Kine

Supruga premijera Crne Gore sudjelovala na prijemu za "Dan žena" u veleposlanstvu NR Kine


Dana 6. ožujka 2013., Wang Yanmei, supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori održala je prijem povodom ''Dana žena'' u veleposlanstvu NR Kine, na kojem su sudjelovale gđa. Đukanović, supruga premijera Crne Gore, gđa. Gvozdenović, supruga ministra održivog razvoja i turizma, Ljiljana Tošković, bivša vele

Dana 6. ožujka 2013., Wang Yanmei, supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori održala je prijem povodom ''Dana žena'' u veleposlanstvu NR Kine, na kojem su sudjelovale gđa. Đukanović, supruga premijera Crne Gore, gđa. Gvozdenović, supruga ministra održivog razvoja i turizma, Ljiljana Tošković, bivša veleposlanica Crne Gore u Kini, svo žensko osoblje iz kineskog veleposlanstva kao i poznate žene iz kulturnog i javnog života Crne Gore.

Veleposlanik Zhi Zhaolin na prijemu je izrazio srdačnu dobrodošlicu supruzi crnogorskog premijera. Na prijemu su sudionici imali prilike vidjeti kako kineski kuhari izrađuju razne vrste kineskog tijesta. Supruga veleposlanika svima je pokazala i predstavila kineski porculan, svilu, kao i kinesku tradicionalnu odjeću. Uz kinesku tradicionalnu glazbu, sudionici su s velikim zanimanjem kušali kinesku tradicionalnu hranu koju su jeli sa štapićima. U ugodnoj atmosferi uzvanicima su se veoma svidjele kineski tradicionalni predmeti, posebno ljepota kineskog porculana i svile, a pohvalno su se izrazili i o zvucima kineske tradicionalne glazbe kao i o ukusnoj kineskoj kuhinji.

Izvor: croatian.cri.cn