Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Supruga crnogorskog potpredsjednika Vlade posjetila rezidenciju kineskog veleposlanika

Supruga crnogorskog potpredsjednika Vlade posjetila rezidenciju kineskog veleposlanika


Supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori, Wang Yanmei u svojoj rezidenciji održala je 11. srpnja susret pod nazivom ''Učimo kuhati kineska jela''. U navedenoj aktivnosti sudjelovale su Vesna Lazović, supruga potpredsjednika crnogorske Vlade za ekonomsku politiku i financijski sustav, Sonja Hadžić, supruga po

Supruga kineskog veleposlanika u Crnoj Gori, Wang Yanmei u svojoj rezidenciji održala je 11. srpnja susret pod nazivom ''Učimo kuhati kineska jela''. U navedenoj aktivnosti sudjelovale su Vesna Lazović, supruga potpredsjednika crnogorske Vlade za ekonomsku politiku i financijski sustav, Sonja Hadžić, supruga počasnog predsjednika Društva crnogorsko-kineskog prijateljstva te bivša veleposlanica Crne Gore u Kini Ljiljana Tošković. Kineski veleposlanik Zhu Zhaolin svim je gostima izrazio toplu dobrodošlicu.

U ugodnoj atmosferi, Qi Gengfang, supruga kuhara veleposlaničke rezidencije, napravila je tradicionalnu kinesku pitu. To je izazvalo veliki interes kod gostiju koji su se i sami okušali u sličnim stvarima. Nakon svega i domaćini i gosti s užitkom su kušali ono što s skuhali provevši nezaboravnu večer u rezidenciji kineskog veleposlanika u Crnoj Gori.

Izvor: croatian.cri.cn