Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stjepan Mesić imenovan za seniorskog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta

Stjepan Mesić imenovan za seniorskog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta


Stjepan Mesić, bivši predsjednk Republike Hrvatske, koji je u posjetu Kini, 20. prosinca je imenovan za višeg stranog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta (CCCWS, engl). Mesić je u intervjuu za Kineski radio Internacional rekao kako se veseli dodjeljivanju ovog statusa, te je to priznanje Hr

Stjepan Mesić, bivši predsjednk Republike Hrvatske, koji je u posjetu Kini, 20. prosinca je imenovan za višeg stranog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta (CCCWS, engl). Mesić je u intervjuu za Kineski radio Internacional rekao kako se veseli dodjeljivanju ovog statusa, te je to priznanje Hrvatskoj i njegovom dosadašnjem radu.

Gospodin Mesić je svojim iskustvom u politici te međunarodnim iskustvom, pogotovo s Kinom, postao prvi izbor za seniorskog stranog savjetnikom za CCCWS. Dodao je kako će to iskustvo i znanje dobro pomoći u obavljanju posla višeg stranog savjetnika.

Kineski Centar za istraživanje modernog svijeta je osnovan 2010. godine, uglavnom se, zajedno sa stranim političkim think-tank te istraživačkim institutama, bavi istraživanjima međunarodnih situacija, svjetskih stranačkih politika, stranih političkih sustava, društvenih i političkih trendova, usporedbom razvojnih modela i drugih aspekata.

Izvor: croatian.cri.cn