Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stjepan Mesić imenovan za seniorskog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta


Stjepan Mesić, bivši predsjednk Republike Hrvatske, koji je u posjetu Kini, 20. prosinca je imenovan za višeg stranog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta (CCCWS, engl). Mesić je u intervjuu za Kineski radio Internacional rekao kako se veseli dodjeljivanju ovog statusa, te je to priznanje Hr

Stjepan Mesić, bivši predsjednk Republike Hrvatske, koji je u posjetu Kini, 20. prosinca je imenovan za višeg stranog savjetnika kineskog Centra za istraživanje modernog svijeta (CCCWS, engl). Mesić je u intervjuu za Kineski radio Internacional rekao kako se veseli dodjeljivanju ovog statusa, te je to priznanje Hrvatskoj i njegovom dosadašnjem radu.

Gospodin Mesić je svojim iskustvom u politici te međunarodnim iskustvom, pogotovo s Kinom, postao prvi izbor za seniorskog stranog savjetnikom za CCCWS. Dodao je kako će to iskustvo i znanje dobro pomoći u obavljanju posla višeg stranog savjetnika.

Kineski Centar za istraživanje modernog svijeta je osnovan 2010. godine, uglavnom se, zajedno sa stranim političkim think-tank te istraživačkim institutama, bavi istraživanjima međunarodnih situacija, svjetskih stranačkih politika, stranih političkih sustava, društvenih i političkih trendova, usporedbom razvojnih modela i drugih aspekata.

Izvor: croatian.cri.cn