Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stevanović zadovoljan uslovima u Kini

Srpski fudbalski trener Goran Stevanović pre desetak dana je preuzeo kineski Ćingdao Donon i ističe da je prezadovoljan uslovima u novom klubu. "Plavi" je stigao u Kinu osam kola pre kraja šampionata, kako bi pokušao da ekipi obezbedi opstanak u eliti, a za tako nešto prema procenama je potrebno da se ostvare t
Stevanović zadovoljan uslovima u Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Srpski fudbalski trener Goran Stevanović pre desetak dana je preuzeo kineski Ćingdao Donon i ističe da je prezadovoljan uslovima u novom klubu. "Plavi" je stigao u Kinu osam kola pre kraja šampionata, kako bi pokušao da ekipi obezbedi opstanak u eliti, a za tako nešto prema procenama je potrebno da se ostvare tri pobede. Zadatak nimalo lak, s obzirom na težak raspored, pošto Ćingdao naredne dve utakmice igra na strani.

Iako radi tek nešto više od deset dana, svi u klubu su izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom, a napredak u svakom segmentu je i više nego očigledan, uprkos porazu od Šandonga na Stevanovićevom debiju proteklog vikenda.

- Veoma sam zadovoljan uslovima koje imam za rad. Predstoji nam teška borba za opstanak u elitnom društvu. Veliki sam borac i optimista i verujem da ćemo uspeti u tome, rekao je Stevanović.

Fudbaleri Ćingdaoa su u duelu sa Šandongom, koji je inače bio debitantski za srpskog stručnjaka na klupi Kineza, dominirali u prvom poluvremenu, a samo sticajem nesrećnih okolnosti nisu uspeli da dođu do gola. Ćingdao se trenutno nalazi van opasne zone, na 14. mestu, ali će u poslednjih šest kola ove sezone Stevanovićevi izabranici morati da se potrude da bi i definitivno obezbedili opstanak.

- Nemamo mnogo vremena i svaki trenutak ćemo iskoristiti za uigravanje i pripreme za duele koji nam predstoje. Moramo da uđemo u pozitivnu seriju i počnemo da razmišljamo kao pobednici, naglasio je srpski stručnjak.

Izvor: sportskacentrala.com