Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stevan Bulat, menadžer prodaje Auto –Trend Holdinga o kineskom Čeri-ju u Srbiji

Stevan Bulat, menadžer prodaje Auto –Trend Holdinga o kineskom Čeri-ju u Srbiji


'"Mali Ego" model Čerija ima izuzetno visok paket opreme, koji nije vidjen kod zapadnih proizvodjača u ovoj klasi, ni kod bilo koga drugoga, kaže menadžer prodaje kompanije Auto-Trend Holding iz Beograda u intervjuu za Kineski Radio Internacional. S te strane nivo opreme je odličan za novac koji se traži za

'"Mali Ego" model Čerija ima izuzetno visok paket opreme, koji nije vidjen kod zapadnih proizvodjača u ovoj klasi, ni kod bilo koga drugoga, kaže menadžer prodaje kompanije Auto-Trend Holding iz Beograda u intervjuu za Kineski Radio Internacional.

Stevan Bulat, menadžer prodaje Auto –Trend Holdinga o kineskom Čeri-ju u Srbiji

S te strane nivo opreme je odličan za novac koji se traži za taj automobil. Ipak, ne postoji dovoljan nivo marketing aktivnosti i mali je broj prodajnih i servisnih mesta. S obzirom da to iziskuje ogromna ulaganja ne može se odjednom očekivati veliki broj servisnih i prodajnih mesta, ali se može raditi u tom pravcu. Možda se može raditi i sa postojećim malim firmama koje se bave servisiranjem, da polako udju kao franšiza ili kao neka podrška i ispune standarde u pogledu brendinga, izgleda salona i ostalih karakteristika. Sve se mora raditi prilagodjeno za srpske uslove, jer standard je takav kakav jeste, a ulaganja su velika i mora se raditi korak po korak.

Izvor:http://serbian.cri.cn/341/2011/12/02/21s118841.htm