Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stanojević novi trener Pekinga

Stanojević novi trener Pekinga


Nekadašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dogovorio je sve detalje saradnje sa kineskim prvoligašem Peking Guanom. Ostalo je još samo da dve strane sporazum stave na papir. Kako je saopšteno, ugovor srpskog stručnjaka sa Guoanom trajaće najmanje dve godine, uz mogućnost da bude produžen, u zavisno

Nekadašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dogovorio je sve detalje saradnje sa kineskim prvoligašem Peking Guanom. Ostalo je još samo da dve strane sporazum stave na papir.

Kako je saopšteno, ugovor srpskog stručnjaka sa Guoanom trajaće najmanje dve godine, uz mogućnost da bude produžen, u zavisnosti od budućih rezultata. Stanojevićeva plata u novom klubu godišnje će iznositi oko 1,5 miliona evra.

Novi trener Guoana, za koji nastupa i nekadašnji napadač Sevilje Frederik Kanute, trebalo bi da bude predstavljen pekinškim medijima i navijačima sredinom decembra. Stanojević će novi tim predvoditi i u azijskoj Ligi šampiona, pošto je Guoan završio sezonu na trećem mestu nacionalnog šampionata Kine.

Povodom ranije vesti da će se Kleverson Gabriel Kleo najverovatnije, zajedno sa Stanojevićem, pridružiti Guoanu, srpski fudbalski strateg je rekao da je Brazilac po tehničkom stilu sličan Kanuteu i da zbog toga neće u novi klub dovesti bivšeg prvog asa Partizana.

Izvor: serbian.cri.cn