Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stanojević dobija srpsko društvo u Kini

Stanojević dobija srpsko društvo u Kini


Nekadašnji trener Partizana i donedavno Dalijen Aerbina Aleksandar Stanojević danas će avionom otputovati u Kinu, gde će biti promovisan u novog trenera Peking Guana. Sa njim će put Kine poći i njegov dosadašnji asistent Slobodan Kuljanin, ali i bivši golman crno-belih i trener čuvara mreže Partizana Goran

Nekadašnji trener Partizana i donedavno Dalijen Aerbina Aleksandar Stanojević danas će avionom otputovati u Kinu, gde će biti promovisan u novog trenera Peking Guana. Sa njim će put Kine poći i njegov dosadašnji asistent Slobodan Kuljanin, ali i bivši golman crno-belih i trener čuvara mreže Partizana Goran Pandurović.

- Saradnja između nas je trebalo da se dogodi još na proleće. Radio sam sa Stanojevićem u Partizanu dve-tri sezone, on je zadovoljan sa mnom, imali smo dobru saradnju. Samo da nas rezultati posluže u Kini - kaže Pandurović za SPORTAL.RS.

Trener golmana oduševljen je novim izazovom i odlaskom u najmnogoljudniju zemlju planete.

- Očekuje me veliki izazov, jedva čekam! Posle pet godina u Partizanu i zasićenja svega, domaće lige, ljudi, igrača i utakmica, ovo je za mene neka nova dimenzija. Krećemo od početka u Kini, to je velika zemlja i mnogo lepa odskočna daska. Mislim da smo Stanojević, Kuljanin i ja dobitna kombinacija - dodao je Pandurović.

Peking je u nedavno završenoj sezoni u kineskoj Superligi zauzeo treće mesto pa će učestvovati u azijskoj Ligi šampiona.

Izvor: sportal.rs