Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stanoje ''petardom'' u polufinale Kupa, Krunić bolji od Okuke

Stanoje ''petardom'' u polufinale Kupa, Krunić bolji od Okuke


U Kini su u sredu bile aktuelne utakmice četvrtfinala nacionalnog Kupa. Plasman u samu završnicu izborili Stanojevićev Peking Guan i Krunićev Dalijen Aerbin. Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević nastavlja sa zapaženim rezultatima na klupi Peking Guana.Njegov tim je u sredu izborio plasman u poluf

U Kini su u sredu bile aktuelne utakmice četvrtfinala nacionalnog Kupa. Plasman u samu završnicu izborili Stanojevićev Peking Guan i Krunićev Dalijen Aerbin.

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević nastavlja sa zapaženim rezultatima na klupi Peking Guana.

Njegov tim je u sredu izborio plasman u polufinale nacionalnog Kupa, pošto je u četvrtfinalu deklasirao Kingdao Jonon sa 5-2, a kuriozitet je da su gosti posle prvih pola sata igre vodili sa 2-0.

Usledio je veliki preokret Stanojevićevog tima, kome je na ruku išla i činjenica da je Kingdao od 53. minuta igrao sa fudbalerom manje.

Za ovdašnje ljubitelje fudbala zanimljivo je istaći i duel Dragana Okuke i Sima Krunića, odnosno njihovih ekipa Đangsua i Dalijen Aerbina. Krunićev Dalijen je kao gost slavio sa 2-1 i plasirao se u polufinale.

Preostala dva učesnika polufinala Kupa su Gvangžu, koji je sa 3-2 savladao Hagžu Grintaun, kao i Guizu Rene, koji je bio ubedljiv protiv Liaoninga (4-0).

Izvor: sportske.net