Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Stanoje očitao lekciju Radomiru!

Stanoje očitao lekciju Radomiru!


Kineski šampionat ulazi u samu završnicu. U sredu su odigrane utakmice pretoslednjeg, 29. kola, a nama najinteresantniji duel, ujedno i derbi kola, bio je onaj između Antićevog Šandong Lunenga i Stanojevićevog Peking Guana.To je bio susret drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli, a iako je Peking bio g

Kineski šampionat ulazi u samu završnicu. U sredu su odigrane utakmice pretoslednjeg, 29. kola, a nama najinteresantniji duel, ujedno i derbi kola, bio je onaj između Antićevog Šandong Lunenga i Stanojevićevog Peking Guana.
To je bio susret drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli, a iako je Peking bio gost, Stanojevićev tim je slavio rezultatom 3:1 i potvrdio treće mesto i plasman u Azijsku ligu šampiona.
Antićev Šandong Luneng je ostao na drugom mestu, iza neprikosnovene ekipe Gvangžua, koju sa klupe predvodi Marćelo Lipi. Šampion je u ovom kolu remizirao (1:1) na gostovanju Šangaju.
Od ostalih rezultata, dodajmo da je Krunićev Dalijen Aerbin na svom terenu savladao ekipu Liaoninga. Okukin Đangsu je poražen na gostovanju Kingdau, koji odnedavno predvodi Goran Stevanović.
Njegov tim je slavio sa 1:0, iako je meč završio sa igračem manje na terenu i sada je na pragu opstanka u ligi.
Kolo pre kraja, Stevanovićev tim ima dva boda više od Čangčuna, ali će svoju sudbinu rešavati u poslednjem kolu protiv Stanojevićevog Pekinga.
Izvor: sportske.net