Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srpski predsednik visoko ocenio odnose sa Kinom

Srpski predsednik visoko ocenio odnose sa Kinom


Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić i predsednik Narodne skupštine, Nebojša Stefanović, juče su prisustovali prijemu podovom 63. godišnjice osnivanja NR Kine, koji je održan u kineskoj ambasadi u Beogradu. Kineski ambasador, Džang Vansjue, izjavio je da se bilateralni odnosi dobro razvijaju, proširena je ra

Tomislav Nikolić na prijemu povodom 63. godišnjice osnivanja NR KinePredsednik Srbije, Tomislav Nikolić i predsednik Narodne skupštine, Nebojša Stefanović, juče su prisustovali prijemu podovom 63. godišnjice osnivanja NR Kine, koji je održan u kineskoj ambasadi u Beogradu.

Kineski ambasador, Džang Vansjue, izjavio je da se bilateralni odnosi dobro razvijaju, proširena je razmena u oblasti trgovine, kulture i obrazovanja. Kina želi dalje da unapređuje razvoj bilateralnih odnosa sa Srbijom.

Nikolić je uputio čestitku povodom Dan državnosti i kineskog tradicionalnog Praznika punog Meseca, visoko ocenivši napredak razvoja bilateralnih odnosa.

Više od 500 predstavnika kineskih kompanija, drugih ambasada, Narodne skupštine, vlade i drugih gostiju, prisustvovalo je prijemu.

Izvor: serbian.cri.cn